Bugg i quickplay anthar oanade proportioner.

Just nu recenserar FZ Biowares Anthem för fullt. En del köpare har redan kunnar börja spela, medan den stora masssan får vänta tills på fredag, 22 februari. Förhoppningsvis hinner Bioware mörda ytterligare några buggar innan dess, då de som finns nu kna orsaka rätt bisarra situationer.

På twitter och Reddit kommer rapporter om att nybörjare har skickats raka vägen till Anthems slutstrid, utan att passera Gå. Det är i uppdragsväljaren som äventyrare som letar efter spelare på samma nivå stöter på buggen, då spelet ibland inte verkar känna av level-restriktionerna. En streamer som heter Brandon Larner lyckades fånga ögonblicket då en level 3-spelare dyker upp.

Jag har bara lirat en halvtimme i anthem och gillar inte overwatch speciellt. Men måste säga att jag inte skulle klassa honom som "huvudet på skaft". Han har gått in i ett spel med dussintals hjältar som alla ska vara unika med unika förmågor och tycker... 19/02 Seagull har streamat och spelat Anthem mycket sedan NDAn släppte och han säger själv att spelet egentligen är ca 6-12 månader ifrån en "riktig" release, men att spelet släpps nu ändå "because reasons". Tråkigt att det ska behöva vara så, om det stämmer,... 19/02 Finns nog ingen annan hobby-grupp än gamers som gnäller så mycket om några hundralappar hit eller dit. 150 spänn i månaden för TIMMAR av underhållning är ju förfan ingenting, eller sitter merparten av er bara hemma på arslet och lever på soc? 19/02 Egentligen är 1000kr per år en rätt bra deal det också (om man nu gillar EAs spel). Man hinner köra väldigt mycket på ett år och priset representerar ungefär 2½ spel. Så för någon som aldrig lirat något ur EAs katalog är det skitbra. 19/02 Betalade ~900kr för Legion of Dawn Edition till PlayStation 4. Återstår att se om det är 750kr överpris! 😁 19/02 Skönt att höra att folk betalar så mycket som spelet är värt i nuläget(150kr). 18/02 Exakt så! Jag har gjort likadant(är inte max lvl än) men känner redan nu att jag kommer vara "klar" med det här spelet innan 1 månad har gått. Men det sagt så är ju 150kr väldigt prisvärt för så mycket underhållning. Sen får man se senare om de kommer... 18/02 För den som tycker om spel från EA är deras premier en no-brainer. 149 kronor för att kunna spela alla nya spel vid släpp, spela alla de äldre spelen, samt varva mellan allt från Fifa och Battlefield till Anthem och The sims. Det ska inte till många spe... 18/02 BFV också och alla andra stortitlar. Med premier får man dessutom motsvarande deluxe, äger du något annat aaa-spel kan du ”gratis” uppgradera dessa till deluxe varianten. Begränsningen är ju just det att det bara är EA. Men att ”hyra” spelet i en månad... 18/02 @Tapiwen: Yep :) Summa summarum så skulle jag aldrig betala mer för att få tidigare tillgång till spel, speciellt online multiplayer. Kommer förmodligen aktivera mitt konto med Origin igen, men jag ger det nån vecka, tills Anthem hunnit genomgås och fix... 18/02
Skicka en rättelse