Hur stor är skillnaden?

Far Cry New Dawn är Far Cry 5, långt efter en atomkatastrof. Men vad är det egentligen som skiljer Hope Country före katastrofen från den rosiga postapokalypsen? Youtubern Louay Khemiri ville ta reda på det.

I filmen kollar man via jämförande klipp in hur miljöerna förändrats. Är det verkligen så stor skilnad? Döm själva.

Vi nås också av beskedet att New Dawn sålt mycket sämre än en annan Far Cry-spinoff, nämligen Primal. Av de brittiska topplistorna att döma sålde Primal fyra gånger bättre än New Dawn den första veckan, trots att New Dawn toppade listorna före både Metro Exodus och Crackdown 3, som släpptes samma vecka. Börjar spelarna tröttna på Ubisofts taktik, eller är det settingen som inte appellerar till målgruppen?

Så länge uplay krävs så blir det inget. 19/02 Äh... Same shit... Men jäkligt bra och kul spel om man nu gillar Far Cry lådan. Snyggt som bara den och bra optimerat på ett nVidia1080 och Intel i7 6700 4GHz allt på Ultra 2560x1440= 65-110 fps. Men till full pris vet i fan om det är värt. Köpte New... 19/02 Beror väl lite på hur mycket man tycker om serien. Jag som älskade både 4+5 tycker detta är kul. Visst, kanske lite dyrt med tanke på längden, men å andra sidan så är det fortfarande många timmar underhållning för pengarna. Jag som bara spelat 4:an och... 19/02 Tycker spelet är grymt skoj 😋 19/02 Jag har inte spelat Far Cry sedan innan det blev till Crysis... är det värt att titta på Far Cry-serien igen? Vilket spel börjar man med, om man inte vill gå tillbaka för långt till spel som känns gamla heller? 19/02 Inte ens i realådan på ica om nåt år? ;) 19/02 New Dawn är typiskt en desperation efter pengar. Spelet var väldigt kort och inget speciellt, en reskin till 99%. Spelet borde vara en expansion till 5:an. Jag rekommenderar ingen att köpa spelet!!! 19/02 Det här med att använda samma plats, men "skinna om" miljöerna känns lite som en kompromiss. För mig som älskade atmosfären i 5:an men gärna hade ett sett en ny plats, så blir det här inte särskilt intressant. Det som allra främst gör att jag nog inte... 19/02 I och med att det utspelar sig på exakt samma plats så hade det väl varit underligt om det skiljde sig för mycket? 19/02
Skicka en rättelse