Se upp alla ni som samlat hundratusentals patroner!

Alla gillar sannerligen inte Fallout 76, men det gör Glorf12. Personen bakom detta Reddit-nick säger sig ha lagt 900 timmar på Bethesdas svalt mottagna co-op-rollspel, och för detta belönats med... avstängda konton.

Enligt mail som personen säger kommer från Bethesda har de bannat två av personens Fallout 76-konton för att på oriktigt vis ha utnyttjat brister i spelets system för att tillskansa sig stora mängder ammunition. Närmare bestämt över 100 000 "rare items" inom loppet av 30 dagar.

Det påstådda ban-brevet från Bethesda.

Men Glorf12 säger sig inte ha gjort några fel, och bestrider också vilka mängder ammunition det rör sig om. Personen har visserligen samlat på sig rejäla mängder ammo, men avsevärt mindre än vad Bethesda påstår. Ammo ska ha flyttats mellan spelarens två konton, och denna spår att spelet räknar varje gång ammo plockas upp men inte när den droppas. Det ska ha lett till de enorma summorna som Bethesda hänvisar till, bland annat över 140 000 ultracite ammo.

I det påstådda mailet från Bethesda står att man skulle aktivera kontona igen så snart man patchat vissa exploits, men enligt Glorf12 är spelet patchat men kontona fortfarande avstängda.

Personen avrundar med ett "lycka till" till alla som befinner sig i samma båt. Så... hand upp alla ni som plöjt ner 900 timmar på ammosamlande i Fallout 76!

Skicka en rättelse
Kan va rätt så jobbigt i början, men det är så med alla bethesdas spel. Man kan knappt döda något i början, sen när man är hög lvlad så är man en one man army. 25/02 Agree to disagree då :) 24/02 Håller inte med. DNF hade varit under utveckling så länge och haft så problematisk att väldigt få hade några höga förväntningar när det släpptes. Fallout 76 var inte bara ett dåligt spel som folk hade förhoppningar om, all bullshit efter släppet har var... 23/02 Det stöter man på lite nu och då. Antar att du försökte dig på Whitesprings? Jag hade det problemet i början jag med men nu när speedlevlarna och legendary farmarna är borta så går det att klara av alla uppdrag. 23/02 Det är inte spelet som det är fel på, det är spelarna 23/02 Jag kämpade ganska tappert, ville inte släppa spelet. Men näe det är omöjligt att fortsätta spela. Buggiaste spelet jag någonsin spelat och Betsheda är helt otroligt dåliga på balans alltså. Dom får hålla sig till singleplayer spel punkt slut de har var... 22/02 Tröttnade snabbt på spelet och brukar spela 5 tim dag. Även fast jag hade kompisar som spelar så var det svårt att hålla samma level. Även om man börjar på nya karaktärer mm. Spelet funkar inte alltid så bra. Tänk dig att du har level 15 och ska göra... 22/02 Det är väl å andra sidan inget vidare betyg på ett fungerande multiplayer-spel? 22/02 Var är artikel-bilden ifrån? In game eller något från nätet? Ser ut som .22lr-ammunition men har aldrig sett någon som inte är helt platt i bottnen (.22lr är kantantänd och har ingen normal tändhatt i mitten på undersidan). 22/02 Alla har sina guilty pleasure! 22/02