I'm Batman?

Följetongen kring Rocksteadys nästa spel har varit lång. Är det Harry Potter? (Nej.) Är det Stålis? (Nej.) Som flera gånger förut ser det ut som om studions nästa titel lystrar till Båtsman Batman.

Rocksteady söker nya förmågor som ska jobba med marknadsföring. Den som landar jobbet som lead brand artist ska jobba med "world-class marketing materials for an exciting AAA game". En annan ska arbeta med filmmaterial för en "global marketing campaign for a very high profile, triple-A game franchise". Det låter som om Rocksteady laddar för ett stort avslöjande.

Något för E3 2019? Rykten har tidigare pekat på ett Batman med stort co-op-fokus redo för release till hösten. Det ska vara studions sista farväl till Batman – men det har vi ju hört förut.

Skicka en rättelse
Nej, minns att jag kikade på det för flera år sen men det blev aldrig av att jag köpte det. Får ta och kika på det igen! Men det finns ett flertal schyssta alternativ till Turtles In Time som Hyperstone Heist och Turtles Arcade. Riktigt härliga som co-o... 22/02 Ge mig hela Arkham-serien i en remaster i UE4 med co-op. 22/02 Även om jag är lite av en Batman fan och älskar Arkham serien så är jag ännu större Matrix fan och hoppas verkligen att nästa spel av Rocksteady är just ett Matrix spel. Behöver absolut inte vara baserat på de tidigare filmerna heller utan får gärna var... 22/02 Håller helt med! Har du spelat remaken på Turtles in time? 21/02 Hoppas spelet går att lira single player också då det är det enda jag lirar. Inte för mycket fokus på co-op. Det är vad jag önskar iaf. Ser gärna mer av Arkham spelen då de är riktigt vassa med mörk stämning och vass grafik med härlig tight spelkontroll... 21/02 Vore fantastiskt med ett Turtles-spel! Alla helst om det vore lite mörkare och man kunde köra runt med deras van och fightas mot kända skurkar. Vet inte hur många gånger jag dragit igenom Turtles In Time! 21/02 Hoppas verkligen inte på ett till Arkham-spel. Även om de försöker sig på nån slags Arkham Knight + The Division co-op spel mix med andra superhjältar skulle det kännas för trött. Vill se Rocksteady ta sig en annan licens eller göra eget IP nu. 21/02 Gick det inte ett rykte om att de jobbade med ett Turtles spel? Hade varit fett och hade fungerat mycket bra med deras stil och stridssystem. 21/02 Co-op? Dual screen Batman & Robin! 21/02 Hade varit kul med något oväntat, typ tredjepersonvy Warhammer á la Space Marine eller the old world, vilket som. Behövs bättre användande av licensen åtminstone. 21/02