Ladda ner utan kostnad, till och med 7 mars.

FZ:s recensent Mattias Frost öste lovord över Thimbleweed Park när det släpptes. Monkey Island-pappan Ron Gilberts senaste skapelse kallades "en kärleksfull hyllning och en kaxig revansch på en och samma gång. Om det släppts under Gilberts storhetstid hade det varit en sann klassiker idag."

Stora ord, och nu kan ni testa själva, utan att det kostar en kapsyl ens. Spelet kan laddas ner från Epic store fram till och med 7 mars, så man kan säga att sportlovet är räddat.

Missa heller inte att FZ precis startade upp FZ:s Super Adventure Club, där vi tillsamamns med communityt kommer att ta oss an ett äventyrsspel i månaden. Kolla in den förnäma Klubben här! Just nu pågår omröstning om vilket spel som ska köras i mars. Thimbleweed Park är ett av de nominerade äventyren.

Absolut inte. Som jag skrivit tidigare i andra trådar så önskar jag att t.ex. Metro Exodus säljs på alla plattformar så vi gamers kan välja våran favorit launcher. Steam är min absoluta favorit där jag äger 421 spel och föredrar att ha allt samlat där.... 22/02 När skrev han det? Aldrig så vitt jag kan se. Han vill bara att spelen ska finnas på Steam också men bryr sig inte var annars de finns. Inte så konstigt att föredra en viss platform om man gillar dess funktioner kan jag tycka. 22/02 OK, förstår jag det rätt att du önskar att Steam ska ha monopol på spelmarknaden för PC och att inga andra tjänster ska finnas som konkurrenter? Det är alltså inte själva tjänsten eller launchern som är dålig, utan mer det faktum att det inte är Steam. 22/02 Klurat på att prova det här ända sedan det kom (som gammal fan av old school-äventyrssspel). Så det här erbjudandet passade ju alldeles utmärkt. Epics "gratisspel" har ju varit rätt awesome hittills. Hade aldrig testat det fantastiska Subnautica annars. 22/02 När jag ser bilder på detta spelet så brukar jag tänka på ett favorit spel som jag hade till NES när jag var liten. Maniac Mansion. Inte så konstigt dock eftersom det är samma skapare. Sen fick jag ännu mer nostalgiska vibbar när jag går in på Epic Stor... 22/02 Gratis på Epic store just nu* Hoppades att det var till Switch 22/02 Utvecklarna har fått pengar för att "sälja sin själ". Min är också till salu, men till ett högre pris än ett gratis Thimbleweed Park. 22/02 Tycker launchen är helt ok men misstänksam mot Tencent och vad de gör med användardata. Blir nog ändå att ladda ner och testa. Är det kul, köper jag nog till Ios. 22/02 Har det redan på GOG men riktigt trevligt oavsett. Kan starkt rekommendera det för alla som gillar peka-och-klicka :D 22/02 Vilken härlig logik. Hata på epic games, men har inga problem med att stödja utvecklaren (fast på en annan plattform) som sålt sin själ och ger ut spelet hos epic mot betalning?? Att mao stödja en utvecklare som gjort deals med epic, dubbelmoral. 22/02
Skicka en rättelse