Spelet efter eftertexterna.

I titlar som The Division 2 (och Anthem och Destiny 2 och, ja, ni fattar) är endgame en viktig kugge i maskineriet. Första The Division fick särskilt inledningsvis endgame-kritik, något Massive hoppas ro i hamn redan från start med D.C.-uppföljaren. I endgame-trailern utlovar man i strid ström:

Ny fraktion. Nya uppdrag. Tre specialiseringar. Ny utrustning. Ockuperade dark zones. Raids.

Kampen om USA:s huvudstad ska alltså fortsätta långt efter eftertexterna rullat förbi. Det är åtminstone Ubisofts och Massives ambitioner. Den öppna betan 1–4 mars ger näppeligen några endgame-svar, så kanske får vi vänta till 15 mars och releasen innan vi vet om löftena infrias.

Gustav har dock redan känt på endgame i The Division 2 och han blir allt mer optimistisk:

I ett övervuxet Washington D.C. finns potentialen för ett Division 2 som lärt sig av gamla synder och som håller ihop långt efter kampanjens slut.

Aha cool hmm.... det lät intressant :) för jag tyckte om 1 men när folk började Explot spelet då tappade man suget. DZ. Är inte min grej, men tycker det var kul å döda speciella bossar på dz ”open world bossar” typ men inte pvp versionen. 24/02 @Blessus: I the Divison 2 så har du tre specialisationer, Survivalist är healers, Sharpshooters är singe target dps och demolitionist är aoe dps. Precis som i första spelet så beror din roll på vilket gear set du väljer. Det finns bl.a. de som gör sköld... 24/02 @Gen: Med tanke på att betor och demon har börjat hamna bakom förbokningskrav så kan det behöva förtydligas, även fast samma spel också har haft stängda betor/demon. 24/02 Känner en lite problem i med grp då det inte fanns specifika roller. Menar till och med Battlefield 5 har roller å då är det inte ens RPG. Menar någon som helar eller ger liv, någon som pallar ta stryk och kan håna fienderna och några som kan göra absol... 23/02 Lite töntigt att skriva "Play for free" som att beta inte skulle vara gratis? 23/02 Kan man göra reklam för Geeks The Division 2 klan så ska man. https://www.fz.se/forum/trad/433658-geeks-egna-the-division-2-klan-pc?p=2 23/02 @Walter S.A. Iego: Hur menar du? Massive har varit ganska noga med att inte ställa upp grafiken till 11 och kalla det gameplay.. 23/02 Tråkigt att grafiken är nedskalad i D2 ... 23/02 Testade betan och det var ju ungefär likadant som 1:an så blir inget köp av detta. Mycket tråkigare miljöer med. 23/02 @Anton Q: 'we gadda fajt bääck!' https://previews.123rf.com/images/oberart/oberart1710/oberart171000048/88181059-face-with-tears-of-joy-laughing-crying-face-happy-emoticon-lol-laughing-tears-emoticon-smile-icon-is.jpg 22/02
Skicka en rättelse