Eller vänta nu, alla utom en fattas ju?

Om någon försöker sig på att plita ned topp 10 (eller 100, eller 500) väntade ämnen på FZ lär Melodifestivalen missa listan. 2019 är dock året allt ändras, tack vare deltagarna Pagan Fury. Eller ja, deltagarEN kanske.

Vi backar bandet lite. I november 2018 avslöjades att Pagan Fury var klara för sista delfinalen i Lidköping. Bandet råkar vara tätt associerade med Paradox Interactive och deras serie Crusader Kings. Detta gick inte internet förbi, utan bland annat krönikören Emanuel Karlsten kallade kritiskt jippot "ett rullande reklamtåg".

Vad är då grejen med "deltagarna" eller "deltagaren"? Inför kvällens delfinal meddelar SVT och Pagan Fury att endast sångerskan Mia Stegmar kommer vara på scenen, övriga tre bandmedlemmar stannar utanför. Mer Pa, mindre Gan Fury.

Kritikerna ser det som ett säkert tecken på att SVT blivit grundlurade, och att Pagan Fury hela tiden varit en reklamkampanj för Paradox och att konstellationen inte existerar utanför Crusader Kings-kontext. Bandet själv menar dock att det handlar om något enklare – övriga medlemmar vill inte stå och "fejkspela" gitarr på scenen.

Hur ser det bland FZ-medlemmarna, blir det en röst på Crusader Kings Pagan Fury i kvällens tillställning?

Skicka en rättelse
Nu är "influencers" det värsta ord jag vet, men... Om det är där ungdomarna finns så varför skulle de inte annonsera där? 26/02 Spin-off på diskussionen om vad som är nödvändigt och inte att betala skatt för...... https://twitter.com/KarlssonMax/status/1100040757543686144 26/02 90% av låtarna är skämt och är skamliga att se som nån form av det bästa vi har i sverige rent musikaliskt. inte nog med det så är dom 10% av musikaliskt värde alltid uttröstade pga av simplistisk popularitet så matar dom ut saker för dom enda som ser... 26/02 Ok tack för informationen! Ett tips till de som gillar "Folkmusikrock" och lite udda musik. Leta efter svensk/finska HEDNINGARNA kan vara från ca. 1990. De var extremt intressanta! Att även sett dem live var en upplevelse. Helt egentillverkade instrumen... 25/02 @Över45: Gick inte vidare. 25/02 Öööh en liten fråga bara hur gick det för henne/låten? Har inte riktigt orkat läsa allt om publicservicetv och allt annat. Plus att när jag läser tidningar registrerar inte hjärnan när det står ngt om melodifestivalen. ALLVARLIGT ALLTSÅ jag har missat... 25/02 Kuriosa, det är inte MMS som utför mätningen - de presenterar siffrorna. De använder det danska företaget Nielsen som tillhandahåller utrustningen och insamlandet av data. Urvalet av medlemmar sker givetvis inte på det sättet med din världsfrånvända kol... 25/02 Sött försök till diss :) 25/02 Jo, piratstream är olagligt för slutanvändaren (sedan en dom i EU-domstolen 2017). Men det kvittar, jag är inte den som anser att det är okej att stjäla saker bara för att jag inte vill betala för det. Ja, i grunden är ju sändningsrättigheter för evenem... 25/02 Agree to disagree :) 25/02