Och hon gör även rösten till henne i kommande Mortal Kombat 11

Du har väl inte missat att MMA- och WWE-stjärnan Ronda Rousey ska låna ut sin röst till Mortal Kombat-veteranen Sonya Blade i kommande Mortal Kombat 11? Rousey verkar rejält taggad inför rollen, så pass att hon till och med gjort ett WWE-framträdande klädd just som Sonya.

Angående rollen säger Rousey själv:

Jag har varit ett livslångt fan av Mortal Kombat, och Sonya Blade var den första grymma, kvinnliga TV-spelskaraktär som jag relaterade till. Nu får jag göra rösten till henne i Mortal Kombat 11. Det är en dröm som blivit till verklighet att vara en del av Mortal Kombat-serien, som jag växte upp med att spela.

Skicka en rättelse
Ja jag tvivlar inte på att WWE-brottningen tar på kroppen och att man inte får vara rädd att ta lite styrk. Hon kommer ju får Judon trots allt, vilket är rätt hårt. Men det är ändå skillnad mot att gå in i buren på en MMA-match och veta att motståndare... 25/02 https://www.wrestlinginc.com/news/2019/02/ronda-rousey-needed-stitches-after-wanting-becky-lynch-to-651197/ Hon slipper bli slagen i ansiktet men verkar inte ha något emot att ta några smällar :) Har följt hennes karriär i WWE och hon har anpassat sig... 25/02 Ja hon är en "gamer" vad jag förstått, åtminstone var när hon var yngre. Så jag tvivlar inte på att hon är genuin i att hon är intresserad av spel. 24/02 Såg ett klipp där hon pratade om Pokémon spelen. Hon kunde sin skit så säger hon att hon är ett fan då tror jag henne. 24/02 Jo visst är det så. Jag menade just i att det var bra dom tagit in henne, Anna kännetecknar ju WWE dam wrestling tidigare iaf mest var "snygga brudar" som typ bitchslappade varandra och körde bra & panties match. Det hade iofs säkert hoahoa älskat :D... 24/02 I många fall, för många av "brottarna" är Wrestling en väldigt påfrestande och slitsam karriär. De är i de flesta fall extremt vältränade atleter så det passar säkert bra för en MMA fighter som håller på att runda av. Men mitt intresse dog nog samtidigt... 24/02 Ronda är en så kallade "forerunner", hon gick obesegrad länge och kan hantera saker så länge hon är på topp. När hon förlorade hade hon svårt mentalt och kom aldrig tillbaka. Inom MMA brukar man ju säga att det är förlusterna som visar vilken fighter... 24/02 Lite mer grafiska än sist jag såg något om MK. Ska man börja ta åldersmärkningen på allvar nu eller är det upp till var och en som vanligt... https://www.youtube.com/watch?v=Vn1K95JEXN0 24/02 Tänkte först rätta att Ronda rousey nog är mer känd som mästare i UFC och gick obesegrad länge. Men tydligen kör hon wrestling i WWE numer, imponerande att dom tagit in en sån kvinna istället för randomiserade bimbo som ska låssasbrottas 24/02