Nya tecken pekar på GDC-avslöjande.

Det finns skäl att tro på en Vampire: The Masquerade – Bloodlines-uppföljare signerad svenska Paradox. För det första: Paradox köpte utgivaren White Wolf 2015. För det andra: året därpå frågade de spelarna i en enkät om de spelat just Bloodlines. För det tredje: sedan ett litet tag tillbaka håller Paradox på att (av allt att döma) teasa ett vampyrspel med dejtingappen Tender.

Bevisen blir allt fler. På Tender kan du lustigt nog logga in med ett Paradoxkonto. Du kan hitta läckta inlägg från Tenders vd Malcom Chandler (namnet på författaren bakom Vampire Brides from Planet Hell). Och nu? Nu har ett klipp dykt på Santa Monica Pier (känd för mycket, men syns bland annat i Bloodlines) och Chandler säger att vi ska vara "redo för San Francisco den 21 mars". Vad som pågår där den 21 mars? Just det: Game Developer Conference 2019.

300 Tender users will be invited to a private party, some of them flown from around the world. Mark that date. This will be the biggest announcement in the history of my company.

Skicka en rättelse
Började med Tender och körde några dagar men det ibland funkade det inte att gå vidare eller skriva in svar så jag gav upp tyvärr. Men riktigt taggad på detta spel! 20/03 Nya missions i Tender igår/idag och nytt på trust no more https://www.trustnomore.com/2019/03/02/tender-digging-in/ 03/03 Har nog inte varit så här taggad på ett spel sedan .....gud vet när. Får hoppas dem håller sig till original stuket. 27/02 Sautan i gautan så najs! :D Spelet hade lite tekniska problem (Första Source-spelet någonsin) och ett lite för påskyndat 'endgame' men det är trots det ett av de bästa spelen jag har spelat. :) 26/02 Fyfan hatar det spelet....bara för Ocean side hotell...har aldrig varit så jäkla rädd i hela mitt liv över något. Fick spela mitt på dagen, utan ljud för att kunna ta mig igenom banan...sjukt olustig stämning haha I övrigt, fantastiskt spel :p 26/02 Om du någon gång köper det, glömt inte att ladda ned den inofficiella patchen. Har för mig att det finns minst ett main quest som är praktiskt taget att klara utan den :) För övrigt vill jag påstå att gameplay fortfarande håller. Grafik är dock en annan... 26/02 party! https://thumbs.gfycat.com/VelvetyForkedFerret-small.gif 26/02 Bah. Blir säkert någon slags boardgame. Om inte det, VTMB remaster. Om inte det, World of Darkness MMO Revival. Om inte det, verkligen ett nytt VTM. Annars kastar jag mig själv till varulvarna. 25/02 Jag har aldrig lirat "Vampire: The Masquerade" men läst mycket gott om det. Kultförklarat av många. Har det i min wishlist på Steam så tänkte köpa det nån gång. Däremot har jag svårt att leva mig in i gamla spel med en grafik som inte åldrats så bra.... 25/02 Här är ett spel som faktiskt kan framkalla hype, håller tummarna för att detta rykte är sant. 25/02