Nya rykten om två av Ubisofts storserier.

Assassin's Creed tar paus under 2019 och då vi precis fått ett nytt Far Cry (New Dawn) är det rimligt att i höst tro på... Watch Dogs 3? Ubisofts AI-assistent är övertygad om att det är på väg, och nu får den medhåll av ett rykte på 4chan (av alla ställen).

– No new AC game in 2019. This year is Watch Dogs 3.
Watch Dogs 3 will be set in London.
– Focus more on smaller firearms and knives with a larger emphasis on hacking.
– New Character. Can choose male or female (like Far Cry 5), but same story.

Dessutom: bättre parkour. Det kanske inte är ett rykte man ska svälja med hull och hår, men så otroligt är inte ett Watch Dogs 3 i London. Samma anonyma källa hävdar nämligen att 2020 års Assassin's Creed tar oss till Rom – inte första gången Rom nämns för nästa AC-titel. Och det under Marcus Aurelius era, år 193, senare än Origins och Odyssey, men långt över 1 000 år innan Ezio tog Assassin's Creed till Italien. Kodnamnet på det här spelet sägs vara Legion.

Enligt källan ska spelet släppas till både rådande och nästa konsolgeneration, och vi spelar som Cassius eller Lucia. Ubisoft Sofia (Assassin's Creed Rogue) ska vara teamet som ligger bakom, och Ubisoft sägs vilja blidka både nya och gamla fans. "First civ" ska spela en viktig roll.

- Next Assassin's Creed is codenamed Legion in 2020 on current and next gen
- Set in Italy at the end of reign of Marcus Aurelius (guy from Gladiator) and during the struggles of his son Commodus and the year of 5 emperors.
- Play as Cassius or Lucia, a descendent of characters from Origins and Odyssey.
- Map is mainland Italy and small part of Gaul and Germania like Libya in Origins.
- Revised mercenary and cultist system. Big cultists and main story assassinations have those memory things.

Som alltid råder vi dig att plocka på dig rejäla nypor med salt. Ingenting är ännu bekräftat.

Skicka en rättelse
@Johlor: Ser inte riktigt hur de inte har något med "Assassin's Creed" att göra längre. Allt handlar ju om ordern i olika skeenden. 07/03 Inget fel att testa något nytt, men spelen har knappt något med Assassins och templars att göra längre. Dessa saker känns nästa bara forcerat in nu för att spelet har AC-namnet. Tycker det känns som hela den story egentligen var slut efter 3an, när de... 07/03 Jag tycker det känns som Egypten - Grekland - Italien är för likt varann på nu snart 3 lika spel... 28/02 Förstår inte det där argumentet alls, skulle Nintendo gjort "The Wind Waker" till en egen spelserie också då bara för att det testade någonting nytt? 28/02 Black Flag var ju i princip en ny version av Sid Meier's PIRATES!. Vilket jag är helt ok med, men ja som vi säger här. De hade lika gärna kunnat köra det spelet under en egen flagga (se what I did there XD). Mycket känns det spelet som en idé som kom... 28/02 Black Flag var underbart, om man bortser från AC delen och bara tar det som ett piratspel :) 28/02 Ja, BlackFlag skulle de kunna gjort en egen serie på och släppa BlackFlag 2, BlackFlag 3 osv. Hade blivit mäktigt som serie. 27/02 Jag håller med dig om Japan om ninjor, OM de går tillbaka till rötterna. Jag verkligen gillar Origins och Odyssey, men mycket till lönnmördarspel är de egentligen inte. I mycket känns det som att de i Odyssey lika gärna kunde ha slopat Assassin's Creed-... 27/02 Som sagt, samtidigt som de (han) sa att Japan var ointressant sa de att Egypten var det. Så det är ett icke uttalande egentligen. Sen pekade han inte specifikt bara på Japan, Egypten osv heller utan det gällde att han tyckte att det mesta som fansen gap... 27/02 @Dizzz: Säljer bra = märke. Lite som Apple. Sämre funktionalitet än alla andra smartphones och dyrare, säljer som smör smälter i solen. Marknadsföring > bra spel. Påminner om Blizzard produkter, som inte behöver vara bra. Räcker de säger Warcraft, Diabl... 27/02