Pekar trenden uppåt eller neråt för serien?

Inspirerad av Calles omröstning för Biowares formkurva, som resulterade i ett läckert diagram, plockar jag upp stafettpinnen. Far Cry New Dawn har funnits ute i en halv månad, och då är det passande att känna serien på pulsen. Bättre än någonsin? I en svacka? Ni avgör.

Det är inte alltid enkelt att välja vilka titlar man ska ha med (Instincts var knepigt; en nyversion av originalet, men som byggdes ut, och fick ytterligare Wii-remake... orka!), men efter att ha överlagt med mig själv kom jag fram till följande lista, utan remakes och med originalberättelser.

Om ni saknar något och/eller tycker annorlunda – gör er röst hörd. Jag har inte superkoll på Instincts och alla dess ansikten, och då detta är er omröstning är jag öppen för förslag. Betygsskalan är samma som FZ använder: 1-5, där 1 är sämst och 5 bäst.

Skicka en rättelse
Det är underskattat på många fronter, också med analog karta som du måste ta fram ger en mer "autentisk" känsla. Grym känsla i vapnen jämfört med spel då, suverän helhet, sen känns ju slutet till framstressat vilket det också var enligt någon källa häro... 28/02 3:an är en favorit men är helt omöjligt att få igång numera av någon anledning, troligen Windows 10 som uppdaterats för många gånger.. 28/02 Har ju bara lirat FarCry, men alla ligger i backloggen... Jag tycker att FarCry är en stabil 3:a, i dagens läge, spelade igenom det för ca ett år sedan för första gången. Håller bra, men fps är inte min genre, även om det är kul ibland. 28/02 Har bara spelet 1, 2 och 5:an och av dom är det bara ettan jag fullfört. Men måste hålla med den personen över som sa att det inte funnits något riktigt bra Fry Cry. Ofta är det "nästan" väldigt bra spel men så visar det sig att någon detalj gör att det... 28/02 Folk måste sluta att säga "sluta" då det bara är ett ord man använder när man själv tycker att något inte borde fortsätta. //LD 28/02 Så sant så sant. Som tur va gjorde dom Crysis efter de och de spelet är så mycket bättre än mycket av skräpet som släpps idag 28/02 1: Far Cry 3 (Bästa antagonisten och första ön var riktigt skoj, andra något mindre skoj) 2: Far Cry Primal (En frisk fläkt med roliga NPCer, många djur och ett eget språk) 3: Far Cry 5 (Tillförde tillräckligt mycket nytt för att det skulle vara roligt... 28/02 Far Cry 3 är det bästa för min del. Mycket tack var Michael Mando's insats som Vaas. 28/02 Första var verkligen wow. Det visuella för sin tid var oslagbart, det såg jag som 12 åring. Sen tilltalade det tropiska mig, kanske därför jag gillade 3an väldigt mycket också. Fast där gjorde vaas och soundtracked halva spelet :D 28/02 När Far Cry kom ut så var det en riktig woow uplevelse. Med tropiskt omgivning med djungler och sandstränder lägg till flygning med hängglidare mellan öar och riktigt läskiga monster så.. Man trodde inte sina ögon. Något helt annat än att åka runt runt... 28/02