Får vi en ny succé à la Apex Legends eller ännu ett meh-Star Wars?

Vi vet att Star Wars Jedi: Fallen Order ska släppas i höst. Däremot vet vi inte mycket mer om spelet än att det är ett actionäventyr i tredjeperson som handlar om en padawan strax efter filmseriens tredje del, Revenge of the Sith.

Men snart vet vi mer. Närmare bestämt den 13 april, då det hålls en frågestund om Fallen Order på Star Wars Celebration-eventet i Chicago. Där kommer också ett antal detaljer om spelet avtäckas.

Fallen Order blir det tredje fullstora Star Wars-spelet sedan EA tog över licensen för sex år sedan (Dice har som bekant gjort två Battlefront). Respawn har tagit över stafettpinnen, vilket med tanke på deras facit – två utmärkta Titanfall och dundersuccén Apex Legends – gör projektet stekhett.

Skicka en rättelse
Risken finns förstås, men jag tror det går att göra bättre. Som skrivet här ovan, leka med hjälmen och visiret so i Republic Commando...skapa en lite tyngre känsla känsla i allt. Singelspelskampanjen i Battlefront är ok, men känns ändå som något påklist... 01/03 Blir inte det fruktansvärt likt.... Battlefront? 01/03 Ja jag hade inte klagat . Gillade hur det spelet var . Lite häftiga detaljer med HUD och hur hjälmens effekter var . Man fick verkligen känslan att man hade en hjälm på sig . Det finns så mycket dem kan göra 🤔 01/03 Jag hade gärna sett en uppföljare på Republic Commando, eller kanske bara från en ögonen på en Storm Trooper och bli skickade på diverse uppdrag. Skulle ju dessutom passa in i tidslinjen på nya filmerna när Stormtrupperna verkar vara mer individuella... 01/03 Absolut . Spelade Jedi Academy som satan . Ett utav mina all-time favourite games ! 01/03 Både Jedi Knight II och Jedi Academy lät dig göra det. Underbara spel :) Ljussabelfighterna håller än idag från Jedi Academy. Bästa renodlade Jedispelet som släppts, imo. 01/03 Vill bara ha en ljussabel och kunna välja vilken sida jag går till . Inte bli tagen i handen på en promenad. Dock älskade jag fps spelet med Clone Troopers för länge sedan . 01/03 Där sa du nåt. Min personliga ljussabel blev automatiskt aktiverad av bara tanken. 28/02 Respawn har blivit en av mina favorit utvecklare och numera får jag alltid en god känsla när jag vet att de utvecklar ett spel. Lite som DICE var omkring 2011-2013. Så ja, jag tror definitivt att detta blir bra :) 28/02 Jag blir gärna positivt överraskad men har inga höga förväntningar. 28/02