#Mass Effect 2 har fått såväl spelare och recensenter att spinna som välgödda katter och trots att det säkert finns många speltimmar kvar att klämma ut har #Bioware börjat fokusera på vad som händer härnäst. När trilogin är avslutad kan det mycket väl bli fler titlar, Ray Muzyka berättar i en intervju med IGN att de spenderade 6-12 månader för att skapa universumet serien utspelar sig i och det finns gott om material att bygga vidare på.

Även andra Bioware-titlar diskuteras och på frågan om vi kommer att få se ett #MDK 3 signerat kanadickerna svarar han så här.

Du får fråga #Interplay om det, de har äger licensen. #MDK 2 var ett roligt projekt att jobba med. Vi lärde oss mycket. Det var faktiskt många som utvecklade på Mass Effect 2 som arbetade med MDK 2. Casey [Hudson], den exekutive producenten, var grafiker på MDK när han började hos oss.

Artikelförfattaren får ungefär samma svar gällande #Baldurs Gate, licensen ägs av #Atari och att inte äga rättigheterna till varumärken de arbetar med var en av drivkrafterna bakom beslutet att skapa egna. Med tanke på hur Dragon Age och Mass Effect har tagits emot så får vi säga att de har lyckats ganska på den punkten.

Skicka en rättelse