Sätt på dig ringbrynjan och vässa dina one-liners.

Warhammer: Vermintide 2 välkomnades med öppna armar av spelare och recensenter, och nu kan fans glädja sig åt att ytterligare en expansion är på väg, titulerad Winds of Magic. Expansionen utspelar sig i staden Helmgart, som numer beskrivs som en vindig stad.

Och just vindar kommer spela ett centralt tema i äventyret, där spelare ska kunna stöta på åtta olika "vindar", som kommer överraska och erbjuda en nästintill oändlig svårighetskurva. Dessa åtta vindar är de osynliga strömmar av magi som flödar över världen, och deras nyckfulla natur skvallrar om ett svårighetssystem som kommer överraska oss när vi minst anar det.

Utöver denna nya stad kommer dock även en ny ras av motståndare. The Beastmen sägs vara Chaos sanna yngel, och tar formen av hybrider mellan djur och primitiva människor. Vi kan även se fram emot lite nya vapen och högre level-tak. Releasen kommer ske någon gång under 2019 – är du taggad?

Jag körde 180 timmar och var rätt nöjd där. 02/03 Tack, rättat. "Helmgart, the new windy city" i den officiella pressreleasen verkar ha förvirrat mig och en rad andra sidor :) 02/03 @Vamp: Titta in följande video av en spelare som kör solo på svåraste svårighetsgrad. :) https://www.youtube.com/watch?v=X0wd1xKHjCE 02/03 Fan, jag som hade hoppat på en ny hjälte/class också, men jag är nöjd ändå :D Sen hade jag hoppats på Orcs & Goblins som ny fiende. De är ju grymt roliga att möta i de flesta andra spel. Kan inte låta bli att flina när jag tänker på dvärgarna i tunnor... 02/03 Staden Helmgart är den staden man har varit i sen början av spelet. Så nej, ingen ny stad kommer att tillkomma. Ni borde läsa bättre nästa gång eller bara länka till engelska pcgamers istället om ni nu inte tänker skriva nåt vettigt . Läs en bättre arti... 02/03 Humblebundle levererade Vermintide 2 igår kväll via sin monthly, tyvärr är det ingen i kompiskretsen som lirar just nu, så om någon är sugen på att vara lite carry/mentor så dra ett PM, kommer säkert lira lite ikväll :) 02/03 Önska bara att vermintide va mer öppet typ Fallout/skyrim stil. Tröttnade efter första spelomgången. 02/03 @Vamp: Det är spelbart solo om du kör med lite mods som är ok att ha som t ex bot improvements. Man får ta det försiktigt och metodiskt framåt bara. Detta är på legend såklart. Val av klass avgör hur svårt det blir för dig. Men ska man köra solo så är... 02/03 Absolut möjligt! Jag körde igenom hela originalkampanjen solo när jag hade internetproblem. 02/03 Är V2 ö.h.t. spelbart solo? Eller är minst 2p mer eller mindre ett krav för att det ska bli roligt? Det är inte så att jag saknar kompisar, men som spelande småbarnsfarsa är det svårt att tajma spelandet med andra. Det blir mest någon timme här och där.... 02/03
Skicka en rättelse