Sand, oaser och en karaktär som inte bryter sina löften.

Det Diablo-liknande action RPG-spelet Grim Dawn kommer inom kort få en ny expansion vid namn Forgotten Gods, och man har i dagarna passat på att visa upp den med en trailer. I den får vi se orientaliska ökenlandskap såväl som en ny "mastery" – The Oathkeeper. Vi kommer även få bekanta oss med lummiga oaser och vulkaniska landskap, i takt med att det nya kapitlet i berättelsen utspelar sig.

Man kommer även introducera ett nytt spelläge vid namn Shattered Realm, som beskrivs som ett ändlöst läge där man kan vinna mäktiga belöningar. Expansionen ska släppas under mars.

Grejen för min del är att jag gärna och ofta spelar de gamla spelen..men nya spel ska fan inte se ut som dom :P 04/03 Tja, det är ett väldesignat ARPG med dålig grafik, skoj för prislappen. Varken mer eller mindre. 03/03 @JackG100: Det är säkert kul om man gillar den stilen och den sortens spel, jag gör det definitivt inte och trailern på STEAM gav mig inte direkt någon köp och spellust. 03/03 @Ankh: Själv gillar jag inte heller den revival pixel-spelen har fått. Har varit med om nästan hela resan inom spelutvecklingen från börjam av 80-talet och jag vill inte tillbaka till den tiden då man knappt såg vad som visades på skärmen eller tv:n. 03/03 Det du just länkade är just det jag beskrev. Effekter baserat på vilket element/damage type en ability som påverkar spelare eller monster har om den är defensiv eller offensiv. Monstren i övresta bilden har en damage shield tex. Men tycker inte det där... 03/03 Rätt typiska bilder från spelet: http://piclair.com/data/vi5m4.jpg http://piclair.com/data/403ri.jpg ...klart det finns tillfällen då spelet är lite mörkt, dvs när det inte är strid, vilket ju händer ungefär lika ofta som i ett standard shoot-em-up-spel... 03/03 Diablo 3s artstyle och färgval är som att spela ett barnprogram på barnkanalen. Väldigt cartoony. Däremot så håller jag inte med om att Grim Dawn spelar i samma liga. En skillnad mellan Diablo 1 och Diablo 2 var att i Diablo 2 så har varje damage type... 03/03 @Bennii: Wow, detta har jag helt missat, och då har jag ändå spelat Grim Dawn under 2018. Tack för din uppmärksamhet! 03/03 Inte spelat, men från det jag sett så ser det ut som Grim Dawn också. Kommer även ihåg att det fick massiv kritik från de äldre fansen när de första bilderna kom, alla gnällde på hur färgglatt det var. Kommer ihåg hur många fans photoshoppade screenshot... 03/03 Du känner inte att Diablo 3 är likadant? Hela det spelet är mer färgglatt rent generellt. 03/03
Skicka en rättelse