Kan man någonsin tröttna på att döda zombier?

Undead Citadel är namnet på det zombie-spel som den välsmakande studion Dark Curry jobbar på. Det utspelar sig en medeltida värld och lägger stor fokus vid handgemäng med allehanda odöda individer.

Gameplay-klippet nedan skvallrar om ett välutvecklat och tillfredsställande stridssystem, där man bland annat får använda svärd, yxor, sköldar och pilbågar för att freda sig.

Den grafiska stilen går åt det mer realistiska hållet, snarare än den förenklade, tecknade stil som många andra VR-projekt väljer. Förhoppningsvis drabbas det inte av någon grafikmässig nedgradering innan släppet senare i år. De aktuella plattformarna är Oculus Rift, Vive, Playstation VR och Windows Mixed Reality.

Skicka en rättelse
@raxogox: Ujjj alldeles för många för att skriva upp, försökte se om jag kunde göra nåt utdrag i text format med moddarna nånstans men hittade inget sånt. INI tweaksen är nästan viktigast eftersom Bethesda bara skeppat ett halvfärdigt VR spel, så en hel... 08/03 @Molotov: Ok, tack. Jag kunde gissa det... att spel gjorda för VR ska ses (spelas) med VR. Skulle gärna ha VR till Xbox om det var en ok peng. Plus ett bra rymd sim till X-Wing. 04/03 Tänkte så också tidigare Men efter jag testade psvr hos en kompis och sen köpte mig ett wmr headset hem så kan jag säga att även det som ser ut som det simplaste på en skärm är blir otroligt roligt i vr, det är iaf min personliga erfarenhet. Spelade nys... 04/03 Zombies kommer ALDRIG gå ur tiden. 04/03 Jag har aldrig testat VR så jag kanske tänker fel men varje gång jag ser ett sånt här demo eller trailer för VR-spel så tänker jag att "Wow... coolt VR-spel" men det ser jäkligt trist ut som spel. Alltså allt känns lite demo och test fortfarande. Inget... 04/03 Vilka mods kör du? 04/03 Jag håller på och ta mig igenom ett supermoddad skyrim med min HTC vive pro för tillfället. Kör som mage och det är riktigt awesome hittils efter mycket trixande, men saknar verkligen ett riktigt RPG som skyrim/fallout gjort för VR där man kan göra anna... 03/03 Jag använde mig faktiskt av alla headsets PSVR, Oculus och Vive. Rådiggade VR när de först kom ut och hade en underbar tid med spel som Lone Echo, Res7, Until dawn rush of blood, Batman... Mycket just för att spelandet drev storyn framåt. Nu för tiden... 03/03 Hur står sig Playstation VR gentemot konkurrenterna? Det är väl det svagaste alternativet, samtidigt det billigaste? Allt ovan, videos och bilder, ser grymt bra ut. Men klarar Playstation VR verkligen av att leverera den kvalitén? Måste man ha en Pro... 03/03 Ännu mer imponerande att svärdet och facklan kan levitera i luften. 03/03