Pc och Xbox One verkar inte drabbade.

PS4-versionen av Anthem verkar lida av en bugg som kan få konsolen att krascha och kräva reboot. Rapporter om problemet har dykt upp på bland annat Reddit, där folk beskriver hur konsolen helt plötsligt kraschar, och konsolen måste startas om med power-knappen. Det är ungefär som om man ryckt ur strömsladden, skriver vissa.

EA:s support känner till problemet, och man ber nu drabbade PS4-spelare att bidra med information för att hitta orsaken.

Man vill bland annat veta vilken typ av konsol det skedde på (originalet, Slim eller Pro) och var det inträffade. Om du är en av de som drabbats kan du hjälpa till här.

Icke helt otippat har vissa vänt sig till Playstation för att få pengarna tillbaka för spelet. Oklart om Sony gått med på det.

Tack till trickeh2k för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
@trickeh2k: Vart i artikeln ser du att det står att folks Ps4or dör ala ring of death? 07/03 @Demonsluger: och vad tror du artikeln handlar om? 06/03 Borde ju räknas som skadlig programvara, det kan ju inte vara bra för konsolen att en "kraschar"? 06/03 Det skulle kunna vara så att de dessa features var nästintill färdiga men att de tvingades ta bort det, där av uppskjutet? Men som sagt, det var mer en känsla jag fick. Man kan ju bara spekulera i varför det blev som det blev. Januari och Februari är... 06/03 Varnar ps4a spelare finns flera på reddit som varnar om att deras ps4or dör helt och hållet. 06/03 ?? PS4 kraschar inte medans man spelar. Den kraschar direkt efter man slutat spela och har stängt av spelet. Har inget med ”trycket” att göra. 05/03 Ja, PC är drabbat också. Finns många inlägg sedan förrigår där folk uppger att spelet stänger ner hela PC. 05/03 Ps4 och Xbox börjaar blir gamle. Dom pallar inte med trycket länge. https://youtu.be/90maNkw4CLo 05/03 Det är mycket möjligt att det är så. Men inte nödvändigtvis med anledning av videon. Den kommer ganska kort före release så det finns inte nog med tid att helt byta fokus på spelet på den tiden. Det kan snarare vara så att det var dit Bioware ville men... 05/03 Man kan ju undra om Bioware hade en helt annan plan för spelet med tanke på trailern. Känns ju som att någon bestämde sej för att avbryta utvecklingen innan de var klara med dessa features och bara släppa det som en själlös looter shooter, bara för att... 05/03