Yuji Naka verkar tveksam, och vem kan klandra honom?

I november har Sonic-filmen, där Jim Carrey axlar Doctor Robotnics mantel, premiär. Att utse detta till den spelbaserade filmen som ska vända den trista trendkurvan vore ju att ta i (så man spricker). En filmaffisch har hånats medan en annan bjöd på oväntat håriga Sonic-ben.

Nu har bilder läckt ut som påstås visa Sonic i all sin "prakt". Bilderna plockades snabbt ner men internet glömmer som bekant aldrig. Så här tycks alltså den blå igelkottikonen se ut i filmen.

Reaktionerna är inte varma. Även Yuji Naka, mannen som en gång skapade Sonic the Hedgehog, verkar tveksam. I en översatt tweet frågar han: "Is this a Sonic movie?", och fortsätter:

I feel that it is important to look at the whole body visual of Sonic and head body and stomach. Did you not get a little more balance?

Microsoft Translator är inte perfekt men Nakas missnöje är ändå tydligt. Då återstår det egentligen bara för oss att göra våra röster hörda: är den här designen av Sonic bra eller anus?

Inte ens en mamma kan älska de där ansiktet 06/03 jösses! ser ut som skit 06/03 @Nioreh: Var inte riktigt menat kring spelvärlden i TMNT, det var själva designen i CGIn som var en besvikelse för att ge ett exempel på hur dåliga designers det finns inom hollywood, eftersom att de fick väldigt annorlunda utseende i jämförelse med övr... 06/03 Haha sluta. Den är ju hur bra som helst i senaste pokemon! 06/03 Illa men fortfarande mindre vidrig än designen i senaste pokemonfilmen 06/03 Turtles är ju dock inte direkt relaterat till spelvärlden, även om det såklart gjorts spel av det som mycket annat. Personligen störde jag mig inte särskilt mycket på nya Turtleslooken. Filmen i var dock ingen direkt oscarvinnare i övrigt. 06/03 @laban005: Hollywood i ett nötskal, tycker att det räcker med otecknade spins på spel och animes. Och nu finns det klassiker till filmer som de ska göra reboots utav likt alla otecknade disneyfilmer, som sedan får pyramider att vända sig på spetsen. Jag... 06/03 Fan den tanken har inte ens slagit mig iom Sonic... Senaste turtlarna såg ju också förjävliga ut! 05/03 Hollywood kan hålla sig sanna till en CGI film med smurfarna och Alvin och gänget. Men så fort det kommer till någonting relaterat till spelvärlden så ska det floppas. Sist jag vart besviken på en CGI design i en film så var det Teenage Mutant Ninja Tur... 05/03 Jag känner som Mr. Mime: https://i.redd.it/7nbwicvryh321.jpg Mr. Mime är också ett bra exempel för hur svårt det är att få in en fantasifigur som inte tycks ha någon verklig koppling utan att behöva gå för mycket från ursprungliga design. Mr. Mime ser... 05/03
Skicka en rättelse