Störst hittills.

Galaxer i mina braxer! Elite Dangerous är inne på femte året, och det är ett rymdäventyr som ständigt utvecklas. Och så kommer det fortsätta. Frontier berättar i ett foruminlägg om framtiden för spelet, och det står klart att man har stora planer. De största hittills, till och med.

Exakt vad går man inte in på, men man klargör att nästa era är så omfattande att det kommer dröja åtminstone till andra halvåret 2020 innan man är redo. Man är i början av utvecklingen och kommer därför inte kunna tillännage något än, mer än att det blir den största och viktigaste uppdateringen i spelets historia, med ett helt team utvecklare satta på projektet. Uppdateringen kommer kosta pengar, fast den ingår om man har en livslång expansion pass-prenumeration.

Back in August, we mentioned that the team had begun work on the next major era of Elite. We believe this will be a defining moment in the history of the game and it will be our biggest update yet.

In that post, we explained that the content was still very early in development, so we won’t be ready to announce it for a while. To give this more context, in order to realise the ambition for this update, and the size and scope of the content we wish to bring to the Elite Dangerous galaxy, we estimate this major milestone will be ready by the latter half of 2020.

As development progresses, we will share more news and announcements on features, as well as timelines regarding this upcoming content for Elite. We can understand that having a long wait for news can be frustrating, but we truly believe that this will be the single most impactful update for our community. Having a development team dedicated to this milestone is our continued and unwavering commitment to making Elite Dangerous the most authentic, ambitious, and expansive evolving space game in the world.

As mentioned in our previous post, this new era will be paid for content and all lifetime expansion pass owners will have this included in their pass.

Samtidigt sitter ett mindre team och gör vanliga, mindre uppdateringar. Planen är att släppa sådana med tre, fyra månaders mellanrum.

Frågan är vilket som hinner bli färdigt först – nästa Elite Dangerous-material eller något mer färdigt material från rymdflygarkonkurrenten Squadron 42/Star Citizen?

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Det känns ändå inte helt långsökt med tanke på Jurassic World Evolution från samma utvecklare. De har med andra ord redan en hel del avklarat när det kommer till djur, natur, och tillhörande spelmekaniker. 07/03 Precis så spelar jag. Dubbla t16000m joysticks och nu senast för nån vecka sedan köpte jag även till tobii eyetracking för att titta höger-vänster-upp. Kan även titta ner men vad är det för vits att titta på den virtuella joysticken 😄 Hur som haver, det... 06/03 Tror tyvärr inte PS4:an har kraft nog. Rent grafiskt, ja, men det är mycket som pågår i bakgrunden som ska räknas på. Men man kan hoppas på stöd till PS5:an kanske. Side note: Själv spelar jag nästan bara på min PS4:a trots att jag har Vive och ordentli... 06/03 Grymt spel , jag har fått återfall 2 ggr sen spelet släpptes och har spelat igen. Klart värt att återbesöka och se allt nytt innehåll. 06/03 Det är så här man gör rymdspel. Man börjar smått och sedan växer organiskt, istället för att göra allt på en gång. 06/03 En annan lösning som många verkar uppskatta (framför allt de som fokuserar på combat) är att köra med två styrspakar, och gärna med twist rudder. Detta för att du får fler analoga axlar med en spak jämfört med ett gasreglage som bara har en axel, och... 06/03 Så jävla drygt att dom inte lägger till psvr stöd :( 06/03 Jag har ett lifetime account men det var länge sedan jag testade. Måste ta mig tid någon dag och se vad som lagts till sedan sist. Har lifetime i flera andra spel som jag brukar återkomma till då och då. Så som Star Trek Onlne, LOTRO, TSW osv. Det intre... 06/03 Tycker det är ett kul spel. Till en början kändes de tomt men det gäller smått att man ska bestämma sig vad man ska göra. Enda dumma är att mycket av de är beroende av ekonomi i spelet. Och kan kännas grindit för att göra vissa saker. Som tur va med sen... 06/03 Verkar sannolikt, då det är en större uppdatering. Antagligen också landingar på planeter med atmosfärer. Undrar om de kan ta hela steget där och inkludera landningar på planeter med natur och djur. Andra släppta spel har den funktionen redan, men de... 06/03
Skicka en rättelse