Är det till sist dags för mer fps-Halo på pc?

Halo liksom Halo 2 finns på pc, men sedan tvåans release (2007) har det varit tuffa tider för pc-spelare som gillar kombinationen Halo och fps. Sedan Play anywhere-initiativet infördes har vi bland annat fått veta att Halo Infinite ska komma till Windows 10, men att det Microsoft: Inga planer att släppa Halo 5 till pc. Men kanske är ändå något på väg att ta fart?

Nästa veckas Inside Xbox kommer ge oss "spännande nyheter" om Halo: Master Chief Collection. Vad vore mer spännande än en Windows 10-version? Vad annars kan man säga om en samling som släpptes för drygt fyra år sedan på Xbox One? Inside Xbox ser du 12 mars klockan 23.

Brad Sams, som brukar veta vad han talar om, hävdar att Xbox Game Pass till pc snart är här, och att Master Chief Collection är en perfekt morot för att locka pc-spelarna till Game Pass.

We have known for some time that Microsoft is working on the Master Chief Collection (MCC) for the PC. Following the disastrous launch on the console, the company is going to make sure it is picture perfect before pushing it out and I have heard that it was already delayed several times; they want to ship it but know that scrutiny of the platform will be high.

Samlingen inkluderar Halo: Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 och Halo 4.

Låter som en logisk utveckling, Halo MCC är grymt och kommer göra sig fint på PC! 07/03 Ohh kommer ihåg när man körde dem gamla titlarna på xbox 1. Blir definitivt köp om det kmr på pc. 07/03 Längtar tills den dagen Microsoft säger att man måste ha Gold för att spela online på PC :) Den nyheten kommer säkert med Master chief collection och med förklaringen att man ansluter sig till xbox servrarna och kommer spela med xbox personer, och deras... 07/03 Hoppas det går att köpa också för oss collectors. Vill inte använda "NetFlix" tjänster. Spelade pirat kopia av första Halo när det släpptes på PC. Fastnade dock inte då jag helst vill skjuta mot människor. Tycker Covenanterna var tråkiga det jag hann... 07/03 Ett riktigt Game Pass kommer kanske vara mer värt de 100kr i månaden det kostar med tanke på det sjukt värdelösa Play Anywhere utbudet. 07/03 Aldrig spelat ett Halo tidigare men kommer det till PC så blir jag nog väldigt nyfiken på att testa. :) 07/03 Aldrig förstått varför det görs remakes överallt men att Microsoft inte förstått vilka möjligheter de har genom att släppa 10 år gamla spel till PC! Jag skulle garanterar köpa, och känns som Xbox tjänat vad de kan på exclusive halo 3 vid det här laget.... 07/03 Hoppas verkligen på detta <3 Älskar Halo. Köpte till och med en Xbox one bara för att köra HMCCE men FOVn är horribel, Aim assisten är fruktansvärd (Börja få perfekt aim på huvudet hela tiden så snappar den till kroppen istället). Så till PC hade varit... 07/03 Kommer få sparken om jag börjar spela Halo igen. Guld spel 07/03 https://media.giphy.com/media/11KSqnDwT2hJS0/giphy.gif 07/03
Skicka en rättelse