Pressen och spelarna får tillgång till Sekiro samtidigt.

Praxis i spelvärlden – inte minst gällande singleplayer-fokuserade titlar – är att du kan läsa recensioner någon eller några dagar innan releasedatumet. Så blir inte fallet med Dark Souls-studions nästa, Sekiro: Shadows Die Twice. Det avslöjar Activision (via VG247), som bekräftar att spelarna, influencers och pressen får tillgång till Sekiro samtidigt, på releasedagen.

Utgivaren Activision säger inte varför man valt att göra så här. Kråkor lär börja kraxa att Sekiro inte är så bra som många hoppas (From Software ligger trots allt bakom Dark Souls-trilogin och Bloodborne – så förväntningarna är höga), men det kan förstås finnas andra skäl.

Sekiro släpps 22 mars till pc, Playstation 4 och Xbox One, och en lite fingervisning om spelets kvalitet (och brutala utmaning) genom våra hands-on-intryck från fjolårets Gamescom.

Det beror på ens smak. CDPR kan jag langa pengar på, då jag älskade alla 3 Witcher-spelen. Men From Software ? Aldrig. Försökte komma in i Souls 2, men mekanik från 90-talet. Halvpissig grafik och obefintlig story gör inte ett spel för mig. ooooops, bli... 08/03 From software och CD Project Red, spelar ingen roll om jag ens sett spelet. Jag börjar kasta pengar på dem i alla fall. Det har dem gjort sig förtjänt av :) 08/03 Nej gud bevare mig, tänk att behöva köpa något och tänka själv istället för att låta andra tala om för dig vad du tycker. 08/03 Kan bara hålla med. Jävlar va många bra spel du lär ha missat genom åren om du bara köper spel efter recensioner. Spel som har fått usla betyg av folk har jag många gånger själv tyckt varit bra. Men men, alla är vi olika :) 08/03 Lol gör din egna recension 07/03 Det tror jag inte. From Software verkar gå lite hit och dit. Sony har hjälpt dem otroligt mkt och ser man till deras release lista är majoriteten av deras spel Playstation exklusiva och tredje parts spelen har släppts av det där japan studios eller vad... 07/03 För jävla tråkigt. Då skippar jag nog detta (såvida det inte visar sig att de faktiskt har dessa sakerna). 07/03 @Ankh: Tror ej det kommer ha det. Dark Souls 3 hade tyvärr inte det. Bara genom lite pill med en .ini fil så blev det 3440x1440(21:9). Teamet till DS remaster gjorde ett riktigt bra jobb med fullt stöd för ultrabreda skärmar. Skulle också vilja ha FOV... 07/03 Japp! Det känns som att vi tycker väldigt likadant i så fall. 07/03 Det är jag övertygad om att det gör. Det syns på stilen och gameplay. Varför ändra striderna när de har branschens överlägset bästa swordplay någonsin. Däremot handlar det om att hålla förväntningarna på rätt ställe. From berättade tidigt att du bara... 07/03
Skicka en rättelse