Med grafikkort som äter upp en betydande del av din månadslön står det klart att spelande kan vara ett dyrt nöje. Men det kan också vara billigast möjligt – gratis. Så är fallen för åtminstone två titlar på Steam denna helg. Nämligen...

Svenska Fatsharks co-op-röjare Warhammer: Vermintide 2 är fritt tillgänglig fram till klockan 22 söndag kväll. Om det ger mersmak är det rabatt också: för 11,20 euro blir spelet ditt om du handlar innan måndag kväll.

Norge finns också representerat, givetvis i form av Funcom. Deras survival-lir Conan Exiles är gratis i Gabens butik fram till okänt klockslag på söndag. Funcom betonar all utveckling som skett sedan spelet släpptes skarpt för knappa året sedan (listas här), och om det ger mersmak kan du köpa spelet för halva priset nu: knappt 20 euro. En trailer för nyheterna har vi också:

Lite annat smått och gott till antingen lågt eller inget pris för närvarande:

  • Slime Rancher skänks bort gratis i Epic Store

  • EA håller Publisher Sale till den 18 mars, med rabatt på massor av pc-spel. Exempelvis Battlefield V för 325 kr, Fifa 19 för 260 kronor, Star Wars: Battlefront 2 för 64 kronor och en bundle med Battlefield 1 och Titanfall 2 för 130 kronor. Bläddra bland rabatterna här.

Vet du fler gratiserbjudanden i helgen? Tipsa loss i forumet!