Vet du fler gratisspel? Tipsa!

Med grafikkort som äter upp en betydande del av din månadslön står det klart att spelande kan vara ett dyrt nöje. Men det kan också vara billigast möjligt – gratis. Så är fallen för åtminstone två titlar på Steam denna helg. Nämligen...

Svenska Fatsharks co-op-röjare Warhammer: Vermintide 2 är fritt tillgänglig fram till klockan 22 söndag kväll. Om det ger mersmak är det rabatt också: för 11,20 euro blir spelet ditt om du handlar innan måndag kväll.

Norge finns också representerat, givetvis i form av Funcom. Deras survival-lir Conan Exiles är gratis i Gabens butik fram till okänt klockslag på söndag. Funcom betonar all utveckling som skett sedan spelet släpptes skarpt för knappa året sedan (listas här), och om det ger mersmak kan du köpa spelet för halva priset nu: knappt 20 euro. En trailer för nyheterna har vi också:

Lite annat smått och gott till antingen lågt eller inget pris för närvarande:

  • Slime Rancher skänks bort gratis i Epic Store

  • EA håller Publisher Sale till den 18 mars, med rabatt på massor av pc-spel. Exempelvis Battlefield V för 325 kr, Fifa 19 för 260 kronor, Star Wars: Battlefront 2 för 64 kronor och en bundle med Battlefield 1 och Titanfall 2 för 130 kronor. Bläddra bland rabatterna här.

Vet du fler gratiserbjudanden i helgen? Tipsa loss i forumet!

"Gratis i helgen" tolkar jag gärna som att man har helgen på sig att norpa det. :) Tycker nog personligen man ska avstå från att använda ordet "gratis" när det handlar om begränsade perioder man kan testa spel inom. Bättre att spara "gratis" till de num... 08/03 No need to for me. Har "fått" båda spelen genom Humble Monthly Bundle. Vermintide 2 var ett av månadens spel för marsmånad i år (https://www.humblebundle.com/monthly/p/march_2019_monthly), medan Conan Exiles var (vad jag minns) månadens spel för augusti... 08/03 Hmm får se om man tar och testar Conan då :) Blev lite nyfiken på det när Neebs Gaming startade en serie med det spelet :) 08/03 Jag tolkade det som att man kan ladda ner under helgen helt gratis. Sen kommer det börja kosta nästa vecka. Så är det typ med Games with gold, man kan ladda ner under några veckor och sen har man spelet. Men missar man chansen kommer det börja kosta ige... 08/03 Coolt, har varit sugen på att testa länge. Får försöka hitta tid för det i helg. 08/03 Ni glömde "Mortal Kombat X" den är också gratis 2 dagar på Steam 08/03 Conan är ett grymt underskattat spel. Visst det finns en hel del buggar. Men jag har aldrig haft så roligt i ett survivalspel! Kartan är fantastisk! combat är rolig! pvp är roligt! (Sålänge det inte fuskas eller exploitas) konstruktion är roligt! PvE... 08/03 Men det står ju "Gratis i helgen" 08/03 For the Vermintide! 08/03 Yes, äntligen får jag spela ett spel med extrem penisfysik! 08/03
Skicka en rättelse