Strikt moral och fler leksaker än Läderlappen utlovas.

Efterlängtade Rage 2 släpps om ett par månader, och i dagarna har Bethesda släppt en ny trailer för våldsspektaklet. Trailern kretsar kring superhjälten Wasteland Superhero, vars ledmotiv för tankarna till en viss grupp tonårsmutantninjasköldpaddor.

Sin vana trogen består trailern av flera minuters kontinuerligt ultravåld och löften som "Strikt moral" (samtidigt som en attackerande mutanthund får en känga i nyllet) och "Fler leksaker än Läderlappen". Vi får även kolla in några av de många unika vapen spelet bjuder på, såsom Grav-dart Gun – som kan pumpa fiender fulla med bly och sedan dra dem mot en specifik punkt – och Firestorm Revolver – som sätter eld på fiender inifrån.

Utöver det står lemlästning och fordonsstrider på menyn, såväl som en snabb titt på den huvudsakliga fienden "The Authority", som gör comeback från det första spelet.

Hur sugen är du på att lira Rage 2?

Där lär ju tyvärr inte Avalanche göra bättre ifrån sig. 11/03 Fascinerande och tänkvärd berättelse. 11/03 Borderlands + Bulletstorm + Mad Max = Rage 2. 11/03 Anledningen till varför jag inte kör spel på pc. Man blir både frustrerad över allt strul och bortskämd över prestanda. En mycket farlig kombination som framkallar fruktansvärda skrik i natten.=kör allt ovetandes glad och go på min ps4 pro. En gång köpt... 10/03 ser skoj ut fan i mig. vill minnas att rage aldrig blev så poppis på sin tid, men jag gillade det rejält 10/03 Du kan ju alltid köpa Collector's Edition till PC: https://gear.bethesda.net/products/rage-2-collectors-edition 10/03 Ser grymt kul ut, som ett färglatt Doom som någon ovan sa. Vill gärna spela men vet inte hur jag ska göra. Ett sådant här spel mår bäst i 60 fps och jag har bara en vanlig PS4 där det kommer att köras i 30 fps, samt en PC som enkelt skulle driva det.... 09/03 Njae.. det ser alldeles för mycket ut som en kopia av Bulletstorm och det är inte vad jag förväntar mig av Rage Missförstå mig rätt här, jag gillade Bulletstorm men det betyder inte att jag vill att alla andra spel ska stöpas i samma form Synd, jag hade... 09/03 @CARTMAN: Samma här, litar inte ett skit på Bethesda längre och vill definitivt inte ha deras launcher. 09/03 Jag är riktigt sugen på Rage 2 men det här med Bethesda launchern stör mig extremt. Vet inte hur jag ska göra o vänta o se om det släpps till Steam efteråt. 09/03
Skicka en rättelse