Rumstera runt i minnen och kasta helig magi.

Path of Exile har precis fått sin senaste uppdatering, som går under namnet Synthesis. I den stöter man på Cavas, som behöver hjälp med att sammanställa sina minnen, fragment av vilka har spridits över kontinenten Wraeclast. Detta kommer man givetvis bli rikligt belönad för, och på vägen kommer man stöta på nya bossar och möjligheter för crafting.

I dessa minnen kommer det förvånande nog finnas monster att bekämpa, samtidigt som man måste aktivera stabilisatorer för att undvika att minnena kollapsar. De stabiliserade minnena kan sedan sammankopplas i Cavas huvud, men man kan endast utforska dem ett visst antal gånger. Man kommer kunna lägga vantarna på en hel del ny utrustning samt en uppsättning ny magi – bland annat helig sådan som kommer med den nya arketypen Holy Spellcaster. Just magin i spelet har också genomgått en total ombalansering.

Path of Exile är ute till PC och Xbox One, men planeras även att släppas till Playstation 4 denna månad.

Tack till Sviskon för detta #nyhetstips!
Ah, okej! Spelet är ju fullt av content, det får man ge det. Inlärningskurvan är ju dock ett hinder :) Men ska nå endgame denna gång. Spelets miljöer och annan estetik är ju riktigt bra! 13/03 Nja, jag vet inte. Jag la ner D3 nån månad efter det släpptes och har inte återvänt. Maps är typ en zon som innehåller monster och en boss. Du kan modifiera svårighet och rewards igenom att spendera valuta på själva mappen. Själva mappen kan droppa andr... 13/03 Lab(yrint) kan man köra oändligt antal gånger, men kräver valuta på uber svårighet! Skulle nog säga att de flesta kör maps! "Efter" maps finns guardians->shaper->uber elder. (Och atziri->uber atziri) Ingen aning om svensk poe discord, vore dock toppen! 12/03 Ah okej, maps är som rifts i D3 eller? Trodde Labs var maps, alla builds nämnde mapping/labs :D Finns det ingen svensk PoE discord eller liknande? 12/03 Jo, p2w är kanske att ta i eftersom man inte vinner ju mer man spenderar. Jag tycker ändå att det är lite ful marknadsföring som är värt att varna för. Jag hade hellre köpt cosmetic för stashpengarna eller betalat rakt av för spelet och sluppit ett upps... 12/03 Skulle nog säga att end game är att nöta maps, själv brukar jag ha som mål att klara en viss boss "the shaper" Skulle inte kalla poe p2w, men p2p kanske, är hemskt osmidigt att spela utan ett gäng extratabs för stash, rekommenderar starkt iaf currency,m... 12/03 Ah, okej. Ja nej, jag har inget emot att betala lite då o då för ett spel jag gillar. Efter alla år man spelat WoW så är det inget främmande. Och kosmetiska grejer har man köpt till många spel :) Men ja, nådde väl level 14 kanske igår och har redan halv... 12/03 Denna säsongen kräver stashning för att kombinera 3st lika typer av gear med chans att skapa något OP. Eftersom att droppsen är random så behöver man stasha tills man har 3st av samma typ. Dvs svärd, hjälm, båge osv. Det tar oerhört mycket plats och gra... 12/03 Varför behöver man extra stashspace? Vad är det denna säsongen introducerat som kräver mera space? :) 12/03 Pay-to-win finns visst i PoE. Ett exempel är just denna ligan, synthesis. Har du inte spenderat pengar på att köpa extra stashspace så är synthesis bara att glömma. Bortkastad tid som kommer att sluta med frustration om du inte betalar. Själva ligan är... 12/03
Skicka en rättelse