Bottar med eldkastare? Tacka fan för att man väggspringer...

Den digitala tidsålderns svar på gruvarbetare har grävt runt i koden från den senaste Apex Legends-uppdateringen. Där har man funnit tecken på att en par spännande saker är på gång till Respawns free to play-succé, exempelvis bottar, eldkastare och kanontorn, men också ett battle pass som om det dyker upp torde handla om att kunna köpa kosmetiska saker.

Informationen kommer från Twitter-kontot Real Apex Leaks, som alltså grävt runt i koden. Det talas om bottar, natt eller dygnscykel, eldkastare, remote turrets, battle pass, wall running, med mera.

Allt är givetvis obekräftat och därmed att betrakta som rykten och spekulation. Är det något du saknar som du gärna skulle vilja få tillagt till spelet?

Skicka en rättelse
Precis vad jag tänkte :( 12/03 Kanske, kanske inte, men jag tycker det låter vettigare att först och främst fixa problemen innan man börjar lägga till en helt ny funktion som tar tid och pengar att utveckla. Resurser bättre spenderat på annat alltså. När problemen är fixade och om... 12/03 Kan någon förklara hur det skulle kunna vara dåligt eller exploateras om ens karaktär står kvar där man stod när spelet kraschade tills man återansluter (som i PUBG)? 11/03 Tror vi ska lugna oss lite. Läser du koden ser det ut som det handlar om att springa upp för väggen vertikalt, som vi gör nu, men att kunna springa längre upp, och kunna stoppa och hänga kvar (inte bara i toppen på en mur, som alla kan göra). Så du kan... 11/03 Det är ju inte ett problem det heller. Allt som händer är att du spawnar in en ny karaktär som inte är kopplad till en spelare, tills spelaren kopplar sig tillbaka. Visst vet vi inte hur deras kod ser ut, men det är inte magi vi snackar om här, det är... 11/03 Woop wallrunning! Saknat det från titanfall 11/03 Förmodligen avaktiverad kod från Titan fall vilket både spelet och spelmotorn baseras på, samt så har de säkert testat många funktioner som de har avaktiverat under utvecklingen av Apex. Trots det... så kan de ändå lägga till fler saker i framtiden :) 11/03 Tror de sa att de hade testat att lägga in wallrunning men att det inte var särskilt bra. Kan vara gammal kod. Men vore kul, för lär ju bli att en ny hjälte får den förmågan iaf. 11/03 Vad jag menade är att jag gissar på att ifall spelaren har dött så kan det bli problem när man ska ta tillbaka en annan spelares beacon, reviving, och så vidare. Jag tror inte det är något problem ifall spelaren är vid liv när de disconnectar i sig. Jag... 11/03 Fast det du beskriver är ju inget problem. Om din karaktär står still medan du tappar kontakt med servern är det ju bra. På så sätt kan det inte exploitas på olika sätt som folk tror. I nästan vilket annat onlinespel som helst är din karaktär kvar i mat... 11/03