Legendarerna ser ut att bli fler. Många fler.

De digitala gruvgrävarna fortsätter att hitta Apex Legends-guld. Battlepass, bottar, eldkastare och väggspring är lite av vad man har hittat, och nu har Shrugtal hittat åtta nya hjältar. Ytterligare två, Octane and Wattson, har det också tisslats och tasslats (via PC Gamer) om. Hela sällskapet ser vi mockup-uppställningen ovan. Större bilder kan du se på Reddit.

Där finns också deras namn, men deras förmågor är ännu höljda i dunkel. Klart är att Apex Legends med 50 miljoner spelare på en månad är årets stora genombrott i spelvärlden.

Det ska också tilläggas, förstås, att bara för att de här karaktärerna dykt upp i koden är det ingen garanti för att de slutligen får plats i spelet. Det är nog dock rimligt att Respawn (och utgivaren EA) efter de inledande monsterframgångarna är sugna på att fortsätta bygga ut Apex Legends.

Skicka en rättelse
Surt om dom bara släpper en ny karaktärer snart. Känns mycket bättre om dom släppte 2 per gång. Men tänker mig att dom kommer att EA suga på den här karamellen så mycket det bara går. 13/03 Hoppas dom kmr ha lite timed events med olika gamemodes. Typ snipers only och bara knytnävar och granater osv. Grundspelet är riktigt kul och det känns som att med små förändringar på formeln kan dom även skapa mkt oseriöst kaotiskt skoj :) 13/03 Bara för att man inte är nr1 på Twitch eller har mest spelare betyder väll inte att spelet kommer falla i glömska. Om det är kriterierna så borde massvis med spel vara glömda. Så länge det inte är ett problem att spela så är spelet ytterst levande. Att... 13/03 Ah ok. Det stämmer ju inte alls såklart men förstår ditt tänk nu iaf :P 12/03 Känner samma sak. Ibland har jag dock parats ihop med medspelare som i min mening inte spelar som stressade apor och varit duktiga och då har det många ggr gått vägen :) 12/03 Av alla miljoner spelare som spelar spelet så känner majoriteten inte så. Men visst det är kul med nytt innehåll men lite tålamod får man ha :) 12/03 Ja, ju yngre desto bättre tänker jag. 12/03 Skulle en spädbarns reflexer vara exceptionellt bra eller? Weird liknelse :) 12/03 Ja, jag spelar för att det är kul. När man redan har vunnit 100 matcher (okej kanske inte riktigt så många) och utforskat allt innehåll i spelet så känns inte spelet lika kul längre, därför vill jag att de ska släppa någonting nytt. Jag ville ha en utma... 12/03 Någon som har koll på hur matchmaking fungerar? Tycker jag möter folk som har reflexer som ett spädbarn medans jag sitter och letar efter rätt knappar på tangentbordet. Blir ju helt ägd här. 12/03