Battlefield: Battle Royale snart här.

EA meddelar att battle royale-läget till Battlefield 5 är nära. Den 25 mars släpps Firestorm, som spelformen kallas, och det blir gratis tillgängligt för alla som äger spelet.

I Firestorm brakar upp till 64-spelare samman, motiverade av äran att vara sista överlevare. Kartan heter Halvoy och beskrivs som den största i Battlefield-seriens historia. Vidare lockas med att Frostbite-motorns förstörbara miljöer får vara med, och du kan spela själv eller i squad.

En purfärsk trailer hittar du högst upp i denna nyhet.

Nu återstår bara frågan om Criterion (som kodat Firestorm) kan slå Respawn och deras tokpopulära Apex Legends på fingrarna?

Ja det går skitfort att hitta ny match oavsett tid på dygnet :) 16/03 Yeah! Kul med många populära spel på samma gång :) 16/03 De fick ju verkligen ut det till många personer som spelar den typen av spel snabbt. Och att man kunde testa det själv. Direkt. Inte vänta en månad utan verkligen på en gång. Skitsmart! Tror definitivt att spelet klarar av att stå på egna ben, folk tyck... 16/03 Inte så konstigt att spelet blev så hypat om de betalar kända streamers att spela det. Allt handlar om marknadsföring. Ska bli intressant att se hur spelet klarar sig själv när de slutar betala för popularitet :D 16/03 https://www.polygon.com/gaming/2012/7/27/3193046/battlefield-3-facebook-adds-cost-ea-2-75-million https://www.eurogamer.net/articles/2011-04-06-cod-vs-bf3-marketing-war-to-cost-USD200m visst är det de, men inte om man jämför med vad dom spenderat tidiga... 16/03 Don't mess with our tea! https://9gag.com/gag/aQRAmO7 15/03 1 miljon dollar är väl ganska mycket? 15/03 1miljon är ingenting mot vad dom spenderat tidigare för sina reklam kampanjer. tror dom kommer göra så lite spel som möjligt f2p för att öka värdet på origin access. billigare att göra multiplayer när man inte behöver göra motioncaptured cutscenes och... 15/03 Frågan man borde ställa sig är varför de inte gjorde Titanfall 3, eller snarare varför EA hade noll intresse för att skapa en uppföljare. Och framgångarna med Apex Legends kan de tacka Respawn för, jag tror dock inte EA hade en susning om att spelet sku... 15/03 Nej det får jag inte och det har jag inte heller sagt. Men det faktum att EA släppt Apex Legends en och en halv månad innan släppet av Firestorm gör ju att folk som inte redan äger BFV (såsom mig) antagligen inte blir mer sugna att köpa det om de redan... 15/03
Skicka en rättelse