Få konstant tillgång till alla 279 Steam-spel du köpt men aldrig spelat.

Steam Link blev nog aldrig den succé Valve hade önskat, men skam den som ger sig. Man har nu meddelat att funktionaliteten för tjänsten ska utökas under fanan Steam Link Anywhere. Det går kort och gott ut på att man ska kunna streama innehållet i sitt Steam-bibliotek var man än befinner sig, antingen genom en Steam Link-enhet eller via Steam Link-appen (som dessvärre fortfarande är blockerad av Apple).

Tidigare har man endast kunnat streama innehåll inuti sitt eget hem, så detta kommer med andra ord göra tjänsten avsevärt mer användbar.

Steam Link Anywhere betatestas just nu, och vill man prova är det bara att följa instruktionerna.

Med Googles kommande uppvisning av "framtidens gaming" kan man dock fråga sig om och när Steam kommer börja erbjuda streamade spel från egna, högpresterande servrar.

Skicka en rättelse
Verkar helt underbart. Någon som vet hur mycket data en timmes spel använder av din surf? 22/03 Tack för svaren, då hänger jag med. Är helt enkelt ingenting för mig som bara spelar vid datorn, men jag förstår att många kan ha användning för det. 19/03 Vavle är ju ett underligt företag... känns som större delarna av företaget inte gör något vettigt, men Slouken, snubben som jobbar med just streaming grejerna - han ligger minsann i. Räcker med att man rapporterar något på forumet, så inte nog med att... 18/03 Great!! Ska undersöka efter kneget! Tack tack :) 18/03 Tack för tipset men jag är dessvärre apple ägare :/ 18/03 Det var som jag trodde då! Skönt att få det bekräftat :) Du som verkar ha koll vet du äveb om datorn måste vara uppkopplad via wifi eller räcker det att den är kopplad till samma router med internetkabel? Jag har inget trådlöstnätverkskort nämligen..... 18/03 Kör appen i androidtelefon eller surfplatta och anslut en bluetooth handkontroll endra ps4 eller xbox one sen äre bara tuta och köra 😁 går ju även casta till en tv då om du vill 😉 18/03 Inputenheterna sätter du i Steam linken, tex tgb mus eller som i mitt fall, xbox360 wireless. Mottagaren sitter i usb i linken, fungerar utmärkt :) 18/03 @Syltlöken: Finns på eftermarkanden fortfarande. Amazon, ebay m.fl. 18/03 Jag har ett litet sug efter en steamlink vet någon om det går få tag i fortfarande? Sen har jag en fundering jag hoppas en steamlink ägare kan besvara. Kan man koppla in tex en xboxkontroll i steamlink? Eller måste den sitta i datorn? Tacksam för svar... 18/03