Släpps idag, 11 april.

UPPDATERING - Pathway släpps idag, 11 april.

Från utvecklaren Robotality kommer den här udda tingesten – ett äventyr som blandar turordningsbaserad strategi, procedurell generering och rollspelselement. I Pathway jagar du och dina äventyrarkollegor nazister, några år innan andra världskrigets utbrott.. Målet är att finna det mystiska föremålet Wrath of God.

Fem kampanjer spelas med någon av de 16 medhjälpare som du kan rekrytera, och strider utkämps i tur och ordning, á la Xcom. Spelets 16-bitarslook skvallrar om att det är ett indieprojekt, men det går inte att ta miste på ambitionen här.

Pathway skulle ha slåppts 2018 men nu är releasen satt till “någon gång 2019”. Till PC och Mac.

Skicka en rättelse
Har spelat nån timmar nu och kan säga att det är charmigt och välgjort... men själva gameplayet saknar djup. Striderna är inte dynamiska nog för att man ska kunna göra något riktigt taktiskt. Blir lite dom skjuter, du skjuter, rinse and repeat. Resten... 12/04 Ja det är två arkadiga spel och det har battlefield och forza horizon alltid varit men de är fortfarande mycket mer än det jag skrev. :) 11/04 Erhm jag finner både battlefield och forza som väldigt förenklade spel. Om man jämför med branschens mer avancerade alterativ, till och med deras tidigare släpp. Sen återstår det att se om detta har lite djup eller inte, svårt att säga än så länge imo,... 11/04 Jo om man förenklar det så, kan man ju få de flesta spelen att verka tråkiga. Battlefield välj server skjut några fiender. Forza horizon kör lite bil. Förhoppningsvis handlar det ju om att man ska ta rätt strategiska beslut, köpa rätt utrustning och off... 11/04 Tycker om grafiken, men efter att ha sett lite gameplay så verkar det enformigt, klicka på en karta, kommer till en scen där man skjuta några fiender, om man lyckas så upprepas proceduren, hoppas jag har fel. 11/04 Jag gillar grafiken. Och så ser det kul ut när alla står och vaggar så där, gruppgympa-style. :) https://i.imgur.com/NZk3Xe7.gif 11/04 Ser ut som ett perfekt Switch-spel? Synd att det bara släpps till PC :( 11/04 Ser mysigt ut måste testas 11/04 ok, jag blev lite för glad där :) men spelat kan vara bra ändå.. 18/03 @MEG: Gänget som utvecklar heter Robotality, men Chucklefish står som utgivare! 18/03