Det blir en sen natt tillsammans med Bethesda.

Sony kommer inte till E3 och E3-avhopparna EA håller ingen presskonferens. Bethesda bekräftar däremot en E3-presskonferens den 10 juni 2.30 (ställ klockan!). Det blir deras femte i rad.

Och vad får vi se? Det är givetvis högst oklart tre månader innan showen. Enda bekräftade spelet är Doom Eternal, och det känns rimligt att Wolfenstein: Youngblood visas upp på allvar i år. Och vad har egentligen Prey- och Dishonored-studion Arkane i görningen...?

Högst på mångas önskelistor hittar vi troligen de tunga rollspelen The Elder Scrolls VI och Starfield. I fjol fick vi knappt se mer än två logotyper, så vi hoppas på mer än så i år. Risken finns förstås att Todd Howard kliver upp på scenen och fyrar av en "Vi jobbar hårt men är inte redo att visa upp något"-replik, för att istället gå vidare till en Fallout 76-expansion. Eller nåt.

Skicka en rättelse
Vad dom sa om modding för fallout 76 på förra E3. "We love mods, and so we are 100 percent committed to doing that in 76 as well, We will not be able to do that at launch though. Our goal for launch—this is really new for us—is have a well-running, robu... 21/03 I princip håller jag med, men det är för mig viktigare att spelet blir roligt än att allt som nämnts under utvecklingen finns med. Tror inga andra än Bethesda har levererat 3 spel i följd som gett mig 100+ speltimmar. 20/03 Det tycker jag inte att du borde ha. Utvecklare måste ta ansvar för vad dom säger. Det finns gott om utvecklare som visar upp spelet och sedan släpper spelet utan att ha plockat ut något eller nedgraderat. Det är så det ska vara, utvecklare som ljuger... 20/03 En av dom löjligaste sakerna med Bethesda är hur moddare verkar mer kompetenta i Creation Engine. Så många saker som moddare fixar som Bethesda själva skulle fixat. Plus skulle inte anta att dom släpper mod support/privata servrar till 76, det skulle... 20/03 Skyrim ser riktigt snyggt ut med mods iaf. https://www.youtube.com/watch?v=uqVZc4YO54Y Elders Scrolls och Fallout Serien har varit bra, tack vare mod communityn. När det var pc only, så skaffade nästan alla dom spelen bara för att det var så lätt att... 20/03 Starfield nu kör vi! 19/03 Hoppas jag verkligen inte. Tycker Witcher-spelen känns så stela på nåt sätt (i gameplayet/styrningen då) Efter dom presenterade TES Blades så teasade dom TES6 så folk blev nöjda. Blizzard borde gjort på samma sätt så hade dom inte fått så mycket skit :P 19/03 Hade för mig att jag läst att vissa tycker att serien gick åt h-vete när Howard fick för mycket inflytande (då förstod jag det som att han fick klart mer inflytande efter Morrowind). Men jag kan ha fel. Jag tycker iaf att han är entusiasmerande, och jag... 19/03 Uppenbarligen inte i närheten tillräckligt mycket. Spelen ser marginellt bättre ut än 13 år sen och är otroligt, oförsvarligt buggiga. Creation Engine är som ett hus med en dålig grund som dom bara fortsätter att bygga ut trots att balkarna ruttnar och... 19/03 Tror speciellt det har att handla med Fallout 76 och även 4 som tog ut några av Fallouts bästa och grundläggande element (meningsfull dialog och karma t.ex.). Även Skyrim som var jävligt bra visade tecken på att gå åt mer casual hållet genom att ta ut... 19/03