Firar ett år på haven med presenter till alla (?) spelare.

De flesta är nog överens om att Sea of Thieves var ett spel med enorm potential men att det hade svårt att hålla kvar spelarna till sjöss. Rare sa dock redan från början att de hade planer för spelet som sträckte sig flera år framåt i tiden och nu när Sea of Thieves firar ett år på haven visar de upp några av sakerna spelare har långtat efter, såsom PvP och harpuner.

Detta släpps i form av en fet uppdatering den 30 april och möjligheten att skjuta fiskar (eller annat!) med repspjut och andra sjörövare med kanonkulor är inte allt. Tall Tales är namnet på en samling storydrivna äventyr i spelet och det första att släppas heter Shores of Gold. Patchen introducerar också ett nytt handelsgäng, The Hunter's Call, som är fokuserade på mat.

Tall Tales - Shores of Gold introduces a new epic storyline to the world of Sea of Thieves, delving deeper into the lore of our favourite pirate paradise. Follow a series of narrative adventures surrounding existing and all-new characters, taking you to undiscovered places and revealing surprising new gameplay features.

Skicka en rättelse
Jag återkommer till SoT när det släpps till Steam så jag kan spela med mina vänner ^^ 23/03 Det släpptes ju i princip som ett demo/early access utan något innehåll, inte jättekonstigt att spelare inte stannar kvar... Att de går ut och säger att mer innehåll ska läggas till senare gör ju bara att man väntar på att det hamnar i reakorgarna. 22/03 The Arena. Ett nytt game mode där man möts ett antal skepp för att fightas. Lär vara trevliga rewards. 21/03 Vad menas med pvp? Reward baserat antar jag? PvP fanns ju sedan dag ett 21/03 Spelet har verkligen växt under året som gått! Anniversary-uppdateringen blir lite kronan på verket över det första året som har sett en stadig ström av uppdateringar (alla gratis icke att förglömma). Kanske dags för en ny recension i maj? 21/03 Dom försöker alltså hålla liv i den här sörjan ännu? Lite creds vore dom förtjänta av om inte spelet var så otroligt dåligt 21/03 Meh, hojta till när det släpps till steam*zzz* 21/03 Jag köpte detta på rea under julen försatt min son ville ha det och jag tänkte vara närvarande pappa. Nu är det ett av mina favoritspel! I grupp är detta svårslaget. Ska bli spännande att se vad som är nytt. 21/03 Hade hoppas lite på att detta kom till PS4 för temat är ju helrätt! Tråkigt att de inte kunde fixa nåt djup i spelet för dem som vill leva rövare online. Off topic så känns det lite samma skit med Read Dead Online. Bara massa fragmenterade game modes... 21/03 Det tråkiga med spelet är det faktum att det (bortsett från PvP för de som brinner för det) inte finns något som håller en kvar och vill fortsätta nöta. Ingen gear (mer än cosmetics) eller något. Så när man väl gjort alla saker 2-3-4 gånger så finns det... 21/03