Det finns goda själ till det.

From Software är studion vars spel drar in idel toppbetyg. Här på FZ har vi satt fyror och femmor på allt de släppt sedan Demon's Souls för ett knappt decennium sedan, senast självspäkarsimulatorn Sekiro: Shadows Die Twice som Lucas Jones belönade med högsta betyg.

Också övriga kritikerkåren gillar japanernas senaste utmaning. Det sammanräknade betygssnittet på samlingssiterna Open Critic och Metacritic ligger i nuläget på 91 respektive 89 av 100. Det får vi betrakta som jäkligt högt.

Några av omdömena:

Sekiro släpps till pc, PS4 och Xbox One i dag, så det är kanske lite tidigt att be om ditt omdöme. Men förväntningar kan vi förstås snacka om utan empirisk erfarenhet – vad tror och hoppas du på? Blir det lika bra som tidigare From Software-spel?

Skicka en rättelse
Sent svar, men det beror på hur man ser på det. Jag skulle säga att det är lite svårare att bemästra, helst om man spelat Dark Souls innan och måste "vänja om sig". När man väl lärt sig hur kontrollerna fungerar så tycker då jag personligen att spelet... 03/04 Är detta lika svårt som Dark souls?, 25/03 Lite som nämnt innan så är det här inte sant. Ingenting skalar i Dark Souls alls. Det är också lite tråkigt hur du underminerar spelen istället för att försöka se spelet för vad det här. Jag skulle lätt kunna lyfta tonvis med problem som Dead Cells har... 24/03 Det här är en ren lögn. :P 24/03 Min Collectors Edition står så fint här på bänken, ska precis packas upp, sen är det dags. Få spel har fått mig att tänka och känna och måla upp så mycket i huvudet som Dark Souls 1 och Bloodborne. Lite som att spela en bok. Fett pepp på Sekiro alltså,... 23/03 Det borde finnas fler som dig. Det är helt ok att inte gilla ett spel, men det är också helt onödigt att spy ut sitt hat över spelet och folket som gillar det. Alldeles för mycket sådant när man läser folks kommentarer om spel...så stor tumme upp till... 23/03 Dark souls/bloodborne har i princip förstört gaming för mig. Sedan jag började spela From Softwares spel tycker jag i princip att alla andra spel är skit och orkar inte spela klart dem. Kämpar för tillfället med att bli fri från denna förbannelse (förbo... 22/03 Påminner mig om Ninja Gaiden till Xbox, va helt sjukt svårt vissa bossar. Speciellt en som hette Alma eller nått, kontrollen flög nästan i väggen ett antal gånger där. Jappsarna har en helt annat förmåga att göra svåra spel alltså, idiotsvåra. 22/03 Varulven är på taket eller på staketet innan (kommer inte ihåg helt). Från rätt håll kan man se den innan den hoppat ned. Jag undrar om det inte till och med hörs en duns när den landar på marken. Det jag ogillar med Bloodborne är att det inte släpptes... 22/03 jag har faktiskt aldrig råkat ut för att en varulv har spawnat bakom mig, däremot så har jag varit med om att fiender har försökt överrumpla mig, enligt datakoden så klart, för att försöka nita på dig. Spawnande fiender däremot ser jag gott om i spel... 22/03