Mannen med det gyllene namnet gör en gastkramande comeback.

Noob Saibot är namnet på nästa kombattant att utannonseras till kommande Mortal Kombat 11. I en ny trailer – som inte helt oväntat innehåller tillräckligt med blod för tre slasher-filmer – får vi se hur han med total avsaknad av broderlig kärlek gör slarvsylta av lillebror Sub-Zero.

Noob Saibot startade sin karriär som den förste Sub-zero i Mortal Kombat 2 (då i form av en hemlig karaktär), men dödades därefter av Scorpion. Som tur var(?) återupplivades han som en vålnad av magikern Quan Chi, som dock berövade honom på stolthet och medmänsklighet.

Dessa egenskaper gör sig påminda i hans fighting-stil, vilket vi bland annat ser i Fatalityn som visas upp i trailern, där han skär upp Sub-zeros mage, flödar in i hans kropp i form av en vålnad och sedan bryter honom mitt itu inifrån – som sagt, slarvsylta.

En stängd beta kommer pågå mellan 27 och 31 mars för personer som förhandsbokat spelet till Playstation 4 och Xbox One, och det färdiga spelet släpps 23 april till nämnda format samt PC och Nintendo Switch.

Skicka en rättelse