Får vi en modell som skippar dockningsfunktionen helt?

Nintendo Switch har hunnit fylla två år och ryktena kring nya modeller börjar bli allt mer intensiva. Enligt källor till Wall Street Journal är inte mindre än två olika varianter på gång, med två skilda inriktningar.

Källorna, som består av både komponenttillverkare och utvecklare som har tillgång till prototyper, menar att en modell kommer att fokusera på de mer krävande spelarna, med uppdaterad hårdvara. Dock inte i samma kaliber som Xbox One och Playstation 4. Den andra modellen ska istället för prestanda fokusera på att sänka priset genom att skala bort funktioner, bland annat vibrationerna i kontrollerna. Tidigare har det spekulerats kring att Nintendo kommer att släppa en Switch-modell som är helt bärbar, utan möjligheten till att ansluta den till en tv genom dockan. Kanske även med mindre skärm.

Vad skulle du helst se i nya Switch-modeller?

Skicka en rättelse
@Joakim Palm: håller med som sagt inga förväntningar alls. jag spekulerar hårt på en re-disignad docking station på ett eller annat sätt 28/03 Jag är lika sparsam med optimismen. Nä, 1080p lär tyvärr aldrig hända... knappt de fixar bluetooth kan jag tro. Nä, jag skulle inte ens bli förvånad om så blir fallet. Nintendo är tyvärr inte kända för att kunna rätta till där skon verkligen klämmer. 26/03 Äntligen får de tummen ur! 26/03 @makedonii: Sen borde Nintendo fixa nya styrspakar på båda de nya modellerna. Switch är den enda konsol som jag har haft som har fått problem med sina spakar på detta sättet, något som skulle vara lätt att fixa med nya spakar som inte tar in damm och... 26/03 man kan drömma om mycket men jag tycker såhär: realistiskt sett så är det "inget fel" på switchen idag, och med "inget fel" så menar jag som tar från upplevelsen eller försämrar den på något sätt. Det som Nintendo kommer fokusera här är fixa eventuella... 26/03 Jo, men jag syftade mer på spel som är låst i 30, t.ex. Breath of the Wild och Xenoblade 2. Sen så körs MK8 i 30 FPS när man är fler än två spelare, och även här skulle bättre hårdvara göra det möjligt att spela i 60 FPS. 25/03 Uppdaterad docka med extra hårdvara inuti för acceleration skulle vara den bästa moven för Nintendo. Men det kommer troligen inte hända, då kommer dom inte sälja enheter då folk skulle bara köpa dockan 25/03 Jag gillar switch som den är. kör både dockat och bärbart men mest bärbart. Så en kraftfullare med diverse förbättringar tackar jag inte nej till. 25/03 Va? Kan den inte köra i 60 fps i dockat läge på tex mariokart? Kan ju tillomed Wii U 25/03 En Switch Pro version med 1080p 30-60fps och 3DS bakåtkompatibilitet hade varit något :) 25/03