En rabatterad chans att testa battle royale-läget Firestorm.

I måndags hoppade Battlefield V på battle royale-tåget med det nya spelläget Firestorm. Det släpptes som gratis uppdatering för alla som äger spelet.

Om du ännu inte hör till ägarana frestar EA med halva priset. Erbjudandet gäller i nuläget pc- och Xbox One-versionerna (PS4-versionens rea verkar ha löpt ut). Det betyder att du får standardversionen till pc/Origin för 325 kronor (oklart hur länge rabatten gäller) och Xbox-versionen för 375 kronor (i två dagar till).

Mer information om Firestorm hittar du i denna nyhet och i trailern ovan.

Du som testat Firestorm redan – vad tycker du? Vilka styrkor har det mot andra BR-spel, och vilka är svagheterna?

Skicka en rättelse
Har inte varit något som dragits med i BR-vågen, inte spelat ett enda BR förrän nu. Jag har därför ingen personlig referensram till huruvida Criterion gjort det bra eller dåligt, med det sagt tycker jag att det borde finnas lärdomar att hämta från andra... 28/03 Ytterligare en anledning att välja AMD framför intel, du behöver inte byta moderkort stup i kvarten. :D 28/03 Inget emot spelet eller folk som tycker om det. Var ju rea på BFV runt jul på 50%. Nu är det rea igen till samma pris som förra rean?! 28/03 Halva priset av vad... Det bästa priset jag hittade är på netonnet för 290:-, men med tanke på hur EA försöker pracka på en Origin Access för att få folk att binda upp sig och hur de behandlar sina andra spel som Anthem så vet jag inte riktigt hur man... 28/03 Bra plan. Jag gick till Ryzen 1700X och kommer kunna sätta en 3700X i samma moderkort när den släpps i sommar, beta bios med stöd har redan kommit. Feels good man. 27/03 Ja precis, även om cpun ger 4 trådar till mot vad jag har så är det fortfarande en föråldrad plattform. Till nästa bygge kommer jag definitivt köra amd för att slippa detta problemet. Vill inte betala överpris för Intel vid nyköp. 27/03 https://media.giphy.com/media/9VlW82yXW76vRlhk34/source.gif 27/03 Hade de lagt ner lite mer arbete på singleplayer så hade jag nog kunnat tänka mig att köpa det. Men när fokus bara ligger på rankbaserat multiplayer så har jag helt enkelt inte tid för det, och då känns det som pengar i sjön. 27/03 Har en i7 4770k 4.0ghz och ett 2070, har 80-120 fps i firestorm. 27/03 Jag antog jag att folk förstod att jag menade någon av de fyra-fem senaste generationerna i7or :) 27/03