Klockan 19 i kväll rycker Gearbox täckelsen av något som har med Borderlands att göra, och nätets kollektiva gissning är att man äntligen avtäcker Borderlands 3. FZ står förstås redo att presentera vad det än är så fort det blir offentligt, och medan vi och du väntar föreslår vi att du tar en titt på våra rätt gamla recensioner av föregångarna.

Teasern inför kvällens avslöjande.

Borderlands (tio år i höst!) rosade vi för grafiken, co-op-möjligheterna och vapnen. Men det fick nöja sig med betyget 3, bland annat på grund av upprepning, statisk värld och icke infriade löften.

I Borderlands 2 hade det mesta förbättrats, tyckte Calle när han recenserade spelet. Mer variation i uppdragen, mängden saker att göra och striderna gjorde att vår käre chefredaktör drog till med en 4:a i betyg.

Samma betyg – 4 – gav Fredrik Eriksson till Borderlands: The Pre-Sequel, och han motiverade det med humor, Claptrap, gravitationslekar och en hel del annat.

Så allt sammantaget är det inte utan anledning vi ser fram mot vad det nu är Gearbox avtäcker i kväll. Klockan 19.00 alltså – håll koll på FZ då!