Gearbox kickar igång "the year of Borderlands"

Som vi har väntat! Under kvällens presshappening från Pax East – som präglades av enorma tekniska problem – avslöjade Gearbox till sist Borderlands 3. Man avslöjade emellertid inte jättemycket om den efterlängtade trean men som en "kärleksförklaring till de envisa fansen" släppte man en första trailer – och löfte om mer info den 3 april.

Gamla och nya ansikten. Samma gamla Claptrap. Kaos. Explosioner. "En miljard vapen" (bland annat med ben). Japp, det är definitivt Borderlands vi har att göra med.

Det är inte för intet Gearbox kallar 2019 för "the year of Borderlands". Under kvällens presskonferens avslöjade man också en remaster av originalspelet från 2009. Borderlands: Game of the Year Edition släpps till pc, Playstation 4 och Xbox One 3 april. (Japp, mycket snart!)

Man kommer också släppa ett gratis "ultra HD texture pack" till konsolernas Borderlands: The Handsome Collection, samt till Borderlands 2 och The Pre-Sequel till pc. Alla DLC-paket från tvåan kommer till PS VR-tvåan i sommar – helt gratis. "Borderlands år", som sagt.

Undertill ser du trailers från original-remastern och den trimmade Handsome Collection. Mer info om Borderlands 3, som ju de flesta såklart är här för, kommer alltså den 3 april.

Skicka en rättelse
Case in point haha :D 02/04 @Dunder: Nej, det gör du nog klokt i att låta bli. 01/04 Jag skulle nog inte kasta sten i glashus :) 01/04 @Dunder: Nu trollar du bara. 01/04 Ja, om man slappt tolkar allting som gnäll, så förstår jag att du blir trött.... :P 01/04 @Akronym: Svårt att säga exakt. Men att göra ett nytt spel och inte lägga till några intressanta nyheter, som de redan gjort med the pre sequel, vill jag inte. Kommer det en riktig uppföljare så här många år senare så vill jag se något nytt. Jag vill... 01/04 @uberpwnage2.0: Av ren nyfikenhet - Vad är det du vill att de gör annorlunda? Du skrev lite längre upp vad du skulle bli besviken på, men vad är det då du vill ha? Jag menar, jag tillhör, som jag skrev i en annan tråd, att jag inte gillar förändringar... 01/04 @Akronym: Förstår dig, och i viss mån håller jag med. Givetvis ska man få uttrycka sin åsikt men när det börjar leda till påhopp och önskningar om att studion ska bli nedlagd så börjar det gå för långt. Borderlands 3-trailern är inte överdrivet dålig... 01/04 Möjligen, jag är bara så trött på den negativism som jag upplever dominerar kommentarsfältet här på FZ. Inte specifikt i den här tråden, utan rent allmänt. Det jag inte förstår är varför (som jag upplever det) så otroligt många gamers verkar känna ett... 01/04 På sättet du skriver så får du det låta som att du tycker trailern är bra då oss som "gnäller" här är folk som inte tycker om den. Bara en vild gissning från min sida med tanke på hur konversationen här gått. All diskussion här ser jag dock inte som gnä... 01/04