Här har du gårdagens nyhetsflod på ett bräde.

Samtidigt som Borderlands 3 avtäcktes i går kväll kom en del andra Borderlands-nyheter. Om du missade dem på grund av exalterad kommer här en kvick sammanfattning:

  • Borderlands: Game of the Year Edition är en remastrad version av originalet. Den innehåller nya vapen, remastrad grafik, småjusteringar för att förbättra upplevelsen, samtliga släppta addons, svårare slutboss, med mera. Om du äger originalet på Steam får du alla dessa nyheter gratis i form av en uppdatering. Släpps till PS4, Xbox One och pc den 3 april – onsdag nästa vecka! Och det ser ut så här:

  • Borderlands Ultra HD Texture Packs – grafiska uppdateringar till de äldre spelen (inklusive dlc). Närmare bestämt Borderlands: The Handsome Collection till PS4 och Xbox One, och till Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel på pc. Släpps också 3 april och ser ut som följer:

  • Borderlands 2 VR kommer förses med allt dlc som släppts till tvåan, kostnadsfritt. Släpps i sommar.

Om vi har screens från den uppdaterade grafiken? Det har vi!

  • Och slutligen Borderlands 3 då. Vi har inte mycket mer att gå på i nuläget än trailern från i går (se nedan), och beskedet att mer info om spelet släpps den 3 april. Vi berättar förstås mer så fort det är möjligt!

Skicka en rättelse