Från Borderlands till Tales from the Borderlands.

Borderlands 3 avslöjat och gamla favoriter trimmas. 2019 ska enligt Gearbox bli "Borderlands år", och det är väl på tiden? Inte sedan 2014, 2015 har serien på allvar känts slagkraftig.

Det var under de åren Telltale släppte sin Tales from the Borderlands-säsong (och vi recenserade varje avsnitt: 1, 2, 3, 4, 5) och 2K Australia gav oss Borderlands: The Pre-Sequel. Den sprängde kronologiskt in sig mellan de två första spelen, som Pre-Sequel-titeln så tydligt hintar om.

För att hitta ett Borderlands gjort av Gearbox får vi backa bandet ända till 2012, då tvåan släpptes. Originalet släpptes 2009 så i år fyller alltså serien tio år jämnt. För att fira det tycker jag reder ut hur formkurvan för serien (precis som vi gjort med Bioware-biblioteket och Far Cry-serien).

Som vanligt röstar vi efter FZ:s femgradiga betygskala, som du kan läsa mer om här.

Skicka en rättelse
https://i.imgur.com/qJ72RCt.jpg 31/03 Jag antar att det är hela spelet med dlc, fast grundspelet i första hand. Så då låter det som du tycker som mig, en 4a. Aw, man känner så hårt för Tina i det dlc:t. Var ju så man vart lite tårögd, hade hela spelet vart som det så hade jag oxå kunnat tän... 31/03 Fps blandat med diablo med en för vissa charmig grafik och tonvis med komedi och easter eggs. Det är det som är grejen för oss som gillar serien. Jag själv gillar bara fps när det är loot fps så man får mer än bara att skjuta, vilket för mig känns för... 31/03 Är det verkligen så svårt för dig att förstå? 31/03 Ja, och jag har aldrig förstått vem fan som vill gå runt med superpixliga yxor och hugga i pixliga block. Minecraft tilltalar mig inte för fem öre, men jag kan inte förneka att det verkar vara ett bra spel för det. Counter-strike har jag heller aldrig... 30/03 svår röstning vilka dlc räkner ni med osv..tiny tina dlc för borderlands 2 är ju liksom en femma lungt..men border lands 2 är en 4 i mina ögon. borderlands 2 utan dlc är knappt 4 30/03 Älskar humor i spelen, har otaliga timmar i BL2. Tales överraskade också stort, mycket bättre än förväntat. Nr 3 kan inte komma snart nog 🙂 30/03 Lika tråkiga allihopa. 30/03 Klasserna i ettan är bäst. 30/03 Gillar spelen och deras grafik, men det är sån tråkig "bullet sponge" i spelen bara. :( Så jag är inte hypad alls för 3an faktiskt. Men får se om det är bättre eller inte i det. 30/03