Inkluderar en batong som modifierar käkpartiet i motståndarens ansikte...

Mässan PAX East är som bekant i full gång, och en av de deltagande utvecklarna är anrika Obsidian, som visat upp det kommande action-rollspelet The Outer Worlds. Dagen till ära har man delat med sig av 20 minuters färskt gameplay som ger oss en liten inblick i en rad olika system.

Demot börjar i en stad där man jobbat hårt för att upprätthålla en flådig fasad, men som bokstavligt talat börjat krackelera. Spelaren accepterar ett uppdrag där han går på audition för en propagandafilm, vilket ger oss en titt på dialogsystemet samt det faktum att man likt Fallout har lite svängrum när det kommer till hur man ska slutföra olika delmål i uppdragen.

Det hela urartar i flera strider, där vi får se en rad olika intressanta vapen (bland annat en batong som bokstavligt talat möblerar om nyllet på folk), såväl som slowmotion-funktionen Tactical Time Dilation.

Skicka en rättelse
Inte testat alla spel de gjort uppföljare på men Kotor2, Neverwinter nights 2 samt Fallout New Vegas var iaf enligt mig bättre än föregångarna, i New Vegas fall var det tom överlägset Fallout 3 imo. Edit: Kollade upp deras nerlagda spel och 3st på 15... 04/04 Alla spelserier de har gjort uppföljare i (och själv ej har skapat) har blivit sämre än föregångarna, därav signumet. Obsidian innebär buggar, undermåliga uppföljare och nedläggning. Outer Worlds ser tyvärr ut som ett typiskt Obsidian spel med kvalitet... 03/04 Opolerade kan jag köpa, men dåliga?? 01/04 Och det såg extremt livlöst och stelt ut. Hade de haft bättre ställe att visa upp så hade de säkert gjort det. Eller de skulle medvetet visa upp det tråkigaste spelet har att erbjuda? För att inte nämna hur detta ställe ska vara för eliten i samhället.... 01/04 Man får ju bara se ett kvarter i princip? 01/04 Vad dillar du om? På vilket sätt är dålig spel deras signum? 01/04 Det går absolut i både unreal engine och unity, men det måste byggas för spelet man gör och det är något som inte Obsidian har gjort på något av sina spel sen neverwinter nights 2. Tar vi Bethesdas motor som de använde tidigare som exempel så är den så... 01/04 Tycker det ser ungefär lika daterat och stelt ut som Fallout 4 och det svalde ju folk med hull å hår så.. why not? :D Blir dock ändå inget köp för mig innan det släpps på GoG. (Eller i värsta fall steam) 01/04 Bioshockliknandet gillar jag inte. Inte heller textrutorna. Tillsammans ger det samma intryck som man brukar få när man går in i ett hotellrum som man bokat. En sorts känsla av "osmaklig finhet". Typ att man bara längtar efter nånting mer ärligt och avs... 01/04 Off-topic bortrensat. 01/04