Har Epic tagit sin kanske största trofé hittills?

En användare på twitter har hittat något som tyder på att Borderlands 3 till pc kommer att vara exklusivt till Epic store. Det var i en nu raderad video-tweet från det officiella Borderlands-kontot, som användaren Wario64 såg en Epic Games Store-logga, men ingen Steam-motsvarighet.

I en annan, även den numera raderad tweet säger sig Wario64 ha sett vad som kan komma att bli spelets releasedatum.

Inget officiellt uttalande har ännu kommit från spelets utgivare Take 2 eller utvecklaren Gearbox. Men snart lär vi få veta mer.

Skicka en rättelse
Ja, "så gott som monopol" och "inte äkta monopol" är lika korkat att säga som i en annan tråd där någon sa att det inte var äkta crossplay om det inte innebar att Xbox och PS var bland dem som kunde spela tillsammans, oavsett som pc, xbox switch samt... 06/04 Det finns en grå marknad ja, precis som det finns en stor marknad som INTE är grå som säljer Steam nycklar, tex Green Man Gaming. Att Steamnycklar hamnar på vift, vad har det att göra med hur EGS beter sig? Fokusera på ämnet: EGS och deras försök till... 05/04 Bara för att flika in lite sådär - den här jämförelsen är klockren på hur jag köper så väl spel som annat. Jag konsumerar inte särskilt mycket, och det jag konsumerar värdesätter jag både vad och var jag köper det. Jag betalar gärna några procent extra... 05/04 Jag ignorerar det som inte har med diskussionen att göra samt dina halmgubbar. Jag föreslår att du håller dig till topic istället. Jag har citerat exakt det du skrev 3 gånger. Det är inte att leta fram det "finstilta". Den enda faktan du har lagt fram... 04/04 @Sillgam: Du är så trött. Sluta bara. Du läser ju mellan raderna helt uppenbarligen eller trollar. På saker jag motbevisar dig med fakta, länkar och motsvarande, det väljer du att inte kommentera eller svara på. Likt Obsidians "överdrivna" problem. Jag... 04/04 "Det kan bokstavligen rädda studios med tidsexklusiviteter till launchers som Epic." - Zumo Ge något exempel på när detta har skett. Annars kan du sluta omgående med detta tramsargument. Så återigen använder du Obsidian som exempel. Jättebra, men det... 04/04 Att det är Google spelar enligt GDPR ingen större roll utan det är omfattningen av övertrampet som styr. Epic är ju inte heller små utan har samlat drösvis information från sina 200 miljoner spelare. Vi vet ju redan att Epics har koll på din historik... 04/04 Du har förstås rätt i att själva exklusivitetssumman förmodligen går till publishers och inte till studion direkt. Men det är ju extremt relevant ändå, då deras ekonomier och budget strålar samman något så otroligt i fortsatta samarbeten. Dessutom är... 04/04 Agreed. Jag tror det bara finns goda intentioner. Steam är oerhört vinstdrivande. Valve och Gaben är extremt rika. Gabe Newell ligger på Forbes liksom. Jag tror nog de "kan" möta och motsvara alla konkurrenter utan problem. De är helt enkelt inte intres... 04/04 Återigen samma dravel från dig. Pengarna från Epic går till utgivarna, i Outer Worlds fall är detta till 2k games. Obsidian ser inte en krona av det. Och det vore trevligt om du kan visa några exempel på studios som räddats från konkurs p.g.a. att Epic... 04/04