Så var det då dags igen och vi slår upp portarna till årets blåaste DreamHack-sida! Kanske var du inte med förra året, kanske har du precis hämtat dig från efterskakningarna, men oavsett vilket så är du varmt här välkommen när FragZone rapporterar live från gigantlanet DreamHack Winter 2003.

Att gå på ett lan är så mycket mer än att bära en massa tunga grejer till en plats, sitta och hålla sömnen borta i ett par dygn och sen bära tillbaka alltihop. Det är så mycket mer än att äta halvtinad micropizza, dricka fisljummen Jolt och kasta möss i golvet. Att gå på ett lan handlar inte om några trivialiteter, det är upplevelsen som lockar.

Det är riktigt viktigt att peppa ordentligt när man ska lana. Därför har vi öppnat vår site redan idag, för att ge dig de senaste nyheterna om vad som kommer hända, hur det kommer gå till och hur vi förbereder oss bakom kulisserna.

Här på siten hittar du än så länge inga bilder från Elmia tagna i år, det är nog rätt så öde där än så länge, men istället har vi valt att plocka in förra årets DH-bilder. Lite att njuta av tills det blir dags att åka till Småland. Dessutom kommer vi fortsätta täcka aktualiteter så som hur man bäst avvärjar flickvännens frågande blickar och hur man gör för att undvika malinvasion i pengapungen. Mer om dessa artiklar i högerspalten.

Så än en gång vill vi då önska dig välkommen till vår DH-site. Vi hoppas att detta ska bli det roligaste lanet hittills och det finns mycket som talar för just detta. Glöm inte att tycka till i våra omröstningar, så ses vi på torsdag i Elmia!

/FZ Crew

Skicka en rättelse