Liksom Persona 5. Välkommen till ryktesonsdag.

Återförsäljaren Best Buy har via sitt interna Coreblue-system (tack, Gematsu) listat Switch-titlarna Metroid Prime Trilogy, Persona 5 och The Legend of Zelda: A Link to the Past. Att alla listas bekräftas i sin tur av renommerade twittraren Wario 64. Så... ska vi tro på det här?

Ja och nej, skulle jag vilja påstå. Metroid Prime Trilogy har det ryktats friskt om under ett bra tag. Det påstås till och med vara färdigställt, och med tanke på att Metroid Prime 4-såren är färska är det tänkbart att Nintendo vill plåstra om oss. Det här lägger vi i "Ja"-högen.

Persona 5 till Switch? Tja, varför inte? Persona 5:s Joker är på väg till Super Smash Bros. Ultimate, och första infon läckte tack vare en Best Buy-blunder. Vi lägger också den här i "Ja"-högen.

A Link to the Past vill jag dock säga "Nej" om. Nintendo har nyligen bekräftat remake av Game Boy-klassikern Link's Awakening till Switch, så det känns väl hetsigt att även släppa detta. 3DS-uppföljaren A Link Between Worlds är dessutom bara några år gammal.

Nåväl, alla tre ska betraktas som rykten. Kanske får vi skäl att återkomma?

Skulle egentligen inte bli förvånad av A Link to the Past heller. Typ att de börjat emulera det för Nintendo Online, lagt till lite nya grejer och tänkt "Fan det är kommer ju våra fans betala 499kr för i butik istället" 04/04 Om man får önska så hade jag med glädje tagit emot Windwaker till Switch. Missade det när det begav sig. 04/04 Tror nästan det, namnen är trots allt rätt snarlika. Som du säger så är det föga troligt att A Link to the past kommer att säljas i handeln. 04/04 Det kan det också vara förstås. :) 04/04 Kan det vara en felskrivning och att det är remaken på Links awakening man egentligen menar? 04/04 Ge mig en remake av twilight princess spelade a link to the past på snes mini för ett tag sen 04/04 Fast nu är det ju Best buy some listar det i sin kommande försäljningslista, och det är ju föga troligt att Zelda 3 kommer säljas i handeln. 04/04 Att A Link to the Past skulle släppas är väl så rimligt som det kan bli. Det kommer ju med största sannolikhet röra sig om att SNES-spel kommer till Nintendo Online i så fall. Att remake av Link's Awakening är på gång förstår jag inte alls varför det... 04/04 Jag hade nog sagt något liknande. Persona 5 vet jag knappt något om, kände inte ens till spelet för inte alls länge sedan. Metroid Prime Trilogy kan jag verkligen tänka mig att den kommer snart. Det enda av dessa spelen som jag verkligen tror kommer sna... 03/04 Har ju inte kommit mycket bra i fps-väg sen Metroid prime förutom Doom 2016 och första dishonored så det låter bra detta. 03/04
Skicka en rättelse