Gratis på riktigt är alltid gott.

Från och med idag 4 april (exakt vilken tid erbjudandet startar är oklart) fram till 18 april är Jonathan Blows The Witness gratis på Epic store. I sin iver att värva nya kunder har Epic hittils slangat ut både Oxenfree, Subnautica och Thimbleweed Park och The Witness lär heller inte vara den sista gratistiteln.

Spelet hyllades av både kritiker och spelare när det släpptes 2016. Här på FZ gav Joakim Kilman spelet 4/5. Bland annat skrev han:

"The Witness är ett spel om att betrakta omvärlden, fundera, och sedan titta igen. Det är också ett extremt intelligent och väldesignat pusseläventyr, och den som inte vill bry sig om filosofiska funderingar om att omvärdera sig själv de kan helt gå upp i spelmekaniken eller förlora sig en stund i de fina miljöerna."

The Witness är släppt till PC, PlayStation 4, Xbox One med flera plattformar

Skicka en rättelse
Hahaha! Shake em hips sister or brother. Själv ska jag kasta allt jag äger. För att sedan köpa om det plus dubbelt upp på Epic Store. 06/04 Du borde skaffa en hobby. Verkar sjukt uttråkad. 05/04 Inte en chans att en 6-åring hade fått ut något av det här spelet. För ett barn kan jag endast tänka mig att skulle bli att gå runt och titta på de fina miljöerna, även om det hade varit sanslöst tråkigt, men själva pusslen är stenhårda och blir bara... 05/04 Min 6-åring spelade det lite grann nu i veckan (kom med månadens PS+). Han tyckte inte att det var så värst roligt tyvärr, han gillar DragonQuest Builders och Rayman mer. Vår uppfattning efter den första halvtimman i spelet är att det bara är en massa... 04/04 Hur funkar The Witness till en 6-åring? För avancerat? 04/04 "cel-shading" skulle man nog närmast beskriva det, skulle inte klassa mig som expert dock. Håller med, perfekt spel att köra i soffan med sambon. Annars är Peka-klick-spel är en av våra favoriter här hemma. 04/04 Jag loggar in och aktiverar gratis-titlarna i hopp om att det ger utvecklarna någon krona. Sen har jag självklart inte EGS installerat på datorn och äger redan titlarna sedan länge på steam. Så jag är där. Loggar in och bidrar till statistiken. 04/04 Även om jag idag bojkottar både deras launcher och butik så ser jag ingen anledning att inte ta vara på gratisspelen om det kommer en dag då Epic ändrar sin affärsetik. Då har man ju i så fall redan ett uppbyggt spelbibliotek. Dock har de ju än så länge... 04/04 Det var med på PlayStation Plus förra månaden. Försökt tagit reda på vad typen av grafik i spelet heter. Någon expert som kan tala om det för mig? Tycker den är helt fantastiskt! Spelet i sig var riktigt roligt med alla typer av pussel och gåtor. 04/04 Gratis är gott , preppar inför spelet och tar fram popcornen för att kolla då tråden blir mer och mer galen. 04/04