Många har mobiler.

Sedan en tid tillbaka har alla guys med en phone möjlighet att testa The Elder Scrolls: Blades, Bethesdas free to play-version av den gamla rpg-serien för mobiler. Och uppenbarligen är det många som äger såna, för spelet verkar vara rejält populärt.

Statistiksiten Sensor Tower uppger att Ios-versionen av The Elder Scrolls: Blades laddades hem över 1 miljon gånger första veckan. Pengar genererar den också: nästan 500 000 dollar, enligt siten. Pengarna dras in genom frivilliga köp i spelet, med priser mellan 22 och 1 149 kronor.

The Elder Scrolls: Blades kan testas på både Android och Ios. Det ska släppas skarpt någon gång i år är tanken.

Skicka en rättelse
Efter några patch. Känns stabilt å mindre pay to progress. Å att spelet har massa main uppdrag. Jag tror det vill att du gör job quest så du inte gör stor å snabb progress. Det bra nu. Små buggar men, spelet i sin helhet är ok. Ändrade mig efter lite... 12/04 Aight okey 😊. Känns skönt då att man ej spelar på telefon ^^. Ska jag ut och resa brukar jag ta med mig ps vita och/eller laptop, annars slösurfar jag bara på luren 😊 09/04 Buuuuuuuuuuu 09/04 Håller med i princip allt som redan skrivits här. Har själv lagt några timmar på detta och det är helt sant att det är rätt kul och flyter på bra till en ganska specifik punkt då det mer eller mindre tar tvärstopp och blir betydligt trögare att fortsätt... 09/04 Det är verkligen tragikomiskt hur mikrotransaktioner verkligen har tappat konceptet, över 1000 spänn för saker i ett spel som antagligen inte är värt ens en tredjedel av det. 08/04 Kollade just på playstore, det verkar som dom har tagit bort alla recensioner (eller rättare sagt, det står 100k nedladdningar och en recension på 4/5 men när jag trycker upp recensionerna är det helt tomt). 08/04 Mm, men 10 år+ mellan spelen. 08/04 Bra ide men skit dålig progress.... P2Progress trött på sånt skit! är nog villig och betala om det fanns månads kostnad eller fullpris men som det är nu nä... INTE NOG MED det DET ÄR MASSA BUGGAR OCH ATT DET ÄR EARLY ACEEESSS ändå tar de betalt! MEGA... 08/04 Nej det är inte likt Infinity Blade. Man skulle kunna säga att de har tagit dungeon-delen från TES och förminskat det. En dungeon tar väl kanske 5 minuter att klara av, och när du inte är i dungeons så bygger du upp din stad som har blivit förstörd av... 08/04 @Halvars90: Yes, siffrorna tyder på det. Men du behöver inte oroa dig, för Bethesda jobbar även på Elder Scrolls 6. 08/04