Gearbox arbetar på en lösning.

Mitt i all yra kring Borderlands 3 har Gearbox också passat på att släppa en visuellt pimpad version av det snart tio år gamla Borderlands-originalet. Haken? Co-op-läget beter sig.

Kort sagt har spelare problem med att hålla liv i co-op-sessioner någon längre stund, eller att ens få igång dem. Det rapporteras både på Reddit och i Gearbox-forumet. I ett spel där co-op är en av grundpelarna är detta förstås ett problem, särskilt som kultspelet för första gången är tillgängligt på Playstation 4 och Xbox One. Spelarna försöker febrilt hitta lösningar på bekymret.

Detsamma kan sägas om Gearbox. En moderator säger att studion är medvetna om problemet och "jobbar aktivt på en lösning". Man uppmuntrar spelarna att kontakta 2K-supporten.

Skicka en rättelse
Grejen är att den slängde ut den jag hade fast den jag ville ha låg kvar på marken samtidigt som jag fortfarande hade kvar den gamla. Samma stats men dom verkar ha fixat det nu. 11/04 De konstigaste är att jag har en kompis som sitter på 2700x och rtx 2080ti får samma problem i BL som dig. 10/04 Väldigt märkligt alltså. Hade samma problem med BioShock: Infinite till Steam/PC att framsen droppade mer o mer tills att spelet efter 1 timme hade så låga fps att det var totalt ospelbart. Plus att BioShock Infinite crashade spelet väldigt ofta också.... 10/04 Konstigt, Jag har nästan samma hårdvara som dig och jag har inga av de problemen som du och många andra verkar ha. Spelet funkar bra för mig. 08/04 Det du slänger ut är vad du tidigare hade equippat på samma slot, inte en kopia. 08/04 hittade en dupe bug. Har du max inventory och försöker byta ut typ en sköld genom att hålla in E så slänger han ut en kopia på den du har aktiv. Vet dock inte om dom fixat det. 08/04 Testade spelet för första gången för några dagar sedan och det var inget för mig. Mycket "overrated" spel. Fetch quests hit o dit. Tråkig vapenkänsla. Prestandan på remastern på PC var inte bra då framesen droppar mer o mer för att efter 1 timmas spel... 08/04 Nja inte lätt att uppdatera nätkod. 08/04 @conthox: Får också lite den känslan. Men problem kan dyka upp ändå, får hoppas det fixas snarast. 08/04 Rätta mig om jag har fel nu, men är det inte meningen att en remaster skall vara bättre än originalet? 08/04