Fritt fram för gankning när nostalgiversionen lanseras.

I sommar lanserar Blizzard World of Warcraft Classic som låter dig återuppleva hur onlinerollspelet var under sina allra första år. Medan många ser fram emot att återigen bli dödade av Hogger i Elwynn Forest finns det säkert de som helst av allt vill ganka låglevlade medspelare så fort de får chansen. Om du vill göra detta utan några som helst repressalier gäller det att passa vid släppet då honor-systemet kommer att lanseras senare, precis som det var då.

Blizzard har delat upp uppdateringarna i World of Warcraft Classic i sex olika faser, där just ära introduceras i fas två och till exempel Arathi Basin kommer i fas fyra. Allt enligt denna plan:

Phase 1 (WoW Classic Launch)
You can PvP one another in the world, but there is no tracking, and no formal rewards for doing so.

Phase 2
Honor System (including Dishonorable Kills)
PvP Rank Rewards

Phase 3
Alterac Valley (version 1.12 2.3k)
Warsong Gulch

Phase 4
Arathi Basin

Phase 6
World PvP objectives in Silithus and Eastern Plaguelands
As we mentioned before, we haven’t yet determined exactly when each of the content phases will occur but we’ll keep you updated as they draw closer.

Om du vill läsa mer om dessa faser och vad de innebär för spelet i stort publicerade Blizzard ett övergripande inlägg för ungefär en månad sedan.

Skicka en rättelse
Precis! Jag testade en privatserver i höstas, jag trodde det skulle vara folktomt med kanske några hundra spelare. Men det var ju helt smockfullt, folk överallt i alla möjliga levlar och zoner! 9000-nånting aktiva spelare var det på den servern enligt... 10/04 Så är det ju förstås, men samtidigt är det en ganska liten klick (dock väldigt dedikerade). Jag var själv med från start och har väldigt fina minnen från spelet, men tror mina främst handlar om upplevelsen än spelmekaniken. Folk jag träffade, första gui... 09/04 Tvivlar på att det kommer vara en vidare stor spelarbas till det här. 09/04 Helt säkert! Mmo Champion (forumet) är nog ett av de mest toxiska forumen i spelvärlden. Så djäääävla mycket gnäll :D 09/04 Och guld var svårt att få tag på under vanilla vill jag minnas så jag brukade köpa kinesguld. Det underlättade en hel del och man slapp farma mindre. 09/04 Jag är beredd att hålla med lite om detta. Är inte alls hypad över detta för..... När man spelade det där runt 04/05 var det ett typ av spel man aldrig hade spelat förr med en otroligt stor värld. Minns fortfarande hur jag kämpade med att levla min orc... 09/04 Fast det där kommer ju inte hända. Folk kommer istället klaga över att Classic inte är representativt för hur WoW var förr och gnälla på Blizzard. ;) 09/04 100%! Sååå många som kommer bli besvikna när de inser att nostalgin har spelat dem ett spratt. Wow var definitivt inte bättre förr. Det var för att spelet var nytt och upplevelsen var ny som det känns så. Men många har svårt att inse det och lurar därfö... 09/04 Varför dra ned grafiken till 2004? Varför inte bara behålla dagens grafik? Grafik är inte allt, men vad hade det skadat med att köra 2019 WoWs grafik i vanilla? För mig hade det varit lite mer intressant, smaken är som baken. Sen kommer vanilla WoW bara... 09/04 Jag förväntar mig såklart att saker kommer gå snabbare, men inte mycket. Du måste fortfarande farma och grinda sjukt mycket. Detta är inte en privatserver, det kommer vara annorlunda och mycket svårare, t.ex. så kommer alla raid-bossar vara helt annorlu... 09/04