Lagom till helgens avtäckande bjuds vi på de första detaljerna om Respawns äventyr i en galax långt, långt borta.

Tidigare ikväll dök en sju sekunder kort teaser upp för Respawn Entertainments kommande Star Wars Jedi: Fallen Order upp på sociala medier – tillsammans med en spartansk hemsida för spelet.

På hemsidan får vi bland annat veta att Fallen Order är ett action-äventyrsspel som följer en padawan i kölvattnet av Revenge of the Sith. Vi får dessutom veta att spelet släpps lagom till julhandeln senare i år.

From Respawn Entertainment comes a brand-new action adventure game which tells an original Star Wars™ story around a surviving Padawan set shortly after the events of Star Wars™: Episode III - Revenge of the Sith™. The game will be releasing Holiday 2019. Sign up for our newsletter to be among the first to learn more about Star Wars Jedi: Fallen Order™.

På lördag går Star Wars Celebration av stapeln i Chicago, där vi vet att Fallen Order finns med på körschemat. EA har utlovat en "första titt" från spelet. (En matig trailer, kan man hoppas.) Nyheter från firandet kommer självklart att läggas upp på sajten.

Skicka en rättelse
Hehe, har verkligen inte hört någonting, någonstans om titanfall 2 sp. 11/04 Vilka såg du? Såg du inte karaktärsutvecklingen hos Anakin? 10/04 Från en gammal artikel: https://www.vg247.com/2019/02/04/titanfall-3-isnt-development-apex-legends/ Hade lite fel i mitt uttalande, det är inte ett helt nytt team. "According to the design director, a single-digit handfull of the developers from the Tit... 10/04 Tror inte du och jag såg samma filmer. 10/04 Läser inte serietidningarna men jag tror konsensus är att de är helt ok från det lilla jag läst från folks intryck. 10/04 Jag hoppas verkligen detta kan vara något i klass med de gamla Jedi-spelen Outcast och Academy. Sätter mitt hopp till Respawn, även om det eventuellt inte är samma personer som gjort Titanfall-spelen och Apex. Snälla låt detta bli bra! 10/04 Good to know! 10/04 Jag tyckte Qui-Gon var en intressant karaktär, samma med Obi-Wans resonemang runt Anakin. Hur Anakin gick från hero to villain var en intressant resa, och man fick reda på motivationen bakom personen som blev Vader. Palpatine var helt klart intressant!... 10/04 Enda karaktären i Ep1-3 som var intressant var Palpatine. Han var en utav få med personlighet, motivation och ett mål att uppnå. Resten kändes bara som marionettdockor. 10/04 Ep I har en bra story, men dåligt utförande (delvis) och den har Jar Jar Binks, som är ett stort minus. Qui-Gon och Darth Maul är stora plus dock. Ep II tyckte jag var bra, samma med Ep III. 10/04