Produktionsproblem med den fysiska utgåvan spär på väntan ett par veckor.

Du som suktar efter nya äventyr i Doom-motorn från en av personerna som var med och skapade den får vänta lite längre. John Romero meddelar via sin sajt att Sigil, en ny megawad, tyvärr försenas ytterligare. Det är produktionen av den fysiska utgåvan som stött på patrull, närmare bestämt myntet och den statyett som föreställer Romeros sargade huvud, känt från kulisserna bakom slutbossen i Doom 2.

Han säger att banorna är klara men att han ogärna släpper dem innan de betalande kunderna har fått sina grejer, varför releasen flyttas fram till första veckan i maj.

Skicka en rättelse
Ja, varför bry sig om de personerna som faktiskt bryr sig tillräckligt för att betala för din produkt när du ger ut den gratis. 10/04 Jag kan förstå båda sidor här, de som blivit lovad collectors-grejor, men även de som blir "tvingad" att vänta lite extra på spelet. Känns lite som en rätt vanligt grej när det gäller dessa collectors-saker, dvs att fabriken har problem att producera... 10/04 Vilken tråkig inställning. Om det utlovas saker så ska det ju fullföljas!? Som personen över mig redan sagt så hade du troligtvis inte varit nöjd om du blivit lovad ett collectors item innan release och sen så får du inte det helt plötsligt. Man hade... 10/04 På vilket sätt är detta en retroshooter? Det är ju en ny, moddad episod (megawad) till DooM / Ultimate DooM... Sorry för "språkpolisandet", men det är ju inget nytt spel. Dock dock, det låter superskoj att det kommer en ny episod till den gamla klassike... 10/04 Hur tror du det skulle se ut om han skiter i de betalande kunderna och ger ut spelet gratis? Förstå hatet som skulle uppstå. Detta är inte mer än rätt gjort. 10/04 @PontusT: Hur skulle du själv känna oim du hade betalat en större summa pengar för en produkt, med syfte att få bonusprylar, bara för att sedan tvingas vänta längre än alla andra? På det här viset så blir det dessutom lika för alla. 10/04 Håller inte med dig alls. Varför ska den stora massan få vänta endast för att ett fåtal ska kunna få en korkad samlarutgåva? Låt dem få vänta på sitt lullull istället. Nu är det några veckor bara visserligen, värre om det hade rört sig om månader. 10/04 Helt rätt. 10/04