Numera free-to-play, finns det någon anledning att inte prova?

Det 16 år gamla rymd-mmo:t Eve Online fortsätter att fascinera och engagera. Genom en aldrig sinande ström av uppdateringar, förbättringar och tillägg har islänningarna på CCP lyckats hålla lågan brinnande längre än många andra mmo-skapare kunnat drömma om. Nu har den som inte provat livet som pirat, byråkrat, gruvarbetare eller utforskare i Eves universum chansen att testa på med några extra bonusar i startpaketet.

Eve har varit free-to-play sedan Ascension-uppdateringen 2016, men just nu ingår också Starter Pack-dlc:et i erbjudandet. Paketet innehåller sju dagars prenumeration på Omega (tillgång till alla skepp bland annat), 250 000 skill points, en booster för skada och färdigheter kallad Cerebral accelerator, Blood raider-tillbehör och diverse skeppskins.

Ladda hem spelet direkt från Steam. Erbjudandet är tidsbegränsat, så är du sugen att testa, passa på nu.

Tack PC Gamer för tipset.

Va? 12/04 Joina ett corp. Absolut det bästa sättet att lära sig spelet och ha kul med det. 12/04 Fantastiskt spel. Jag spelade det i två år i olika grupper trots att jag avskyr pvp som pesten. Det är svårt, finns så oerhört mycket att göra men inga direkta "uppdrag" i någon vanlig mening. Att man faktiskt har något "riktigt" att förlora gör att spe... 11/04 @Kixo: Du kan om du vill sno precis allt från en hel allians, coalition... från tusentals spelare... om du är en duktig tjuv dvs :) 11/04 Ett spel jag försökt spela men aldrig riktigt kom in i. Däremot så är jag fascinerad av historierna från spelet och vad som hänt i spelets universum. Någon borde skriva en historiebok om det, för det är verkligen så mycket intriger och politisktspel att... 11/04 Åh, vafan är det f2p nu? Frågan är bara när jag ska hitta tiden att spela det. 11/04 Ett av de mest givande MMOs som finns på marknaden. Det finns ett väldigt djup och en väldig bredd på samma gång. Du väljer själv vad för typ av gameplay du vill ängna dig åt. Ditt val låser dig inte vid detta utan om du senare kommer på att du vill tes... 11/04 Utan tvekan det onlinespel som varit mig varmast om hjärtat av alla mina år som spelare. 11/04 Det är full loot, när ditt skepp förstörs så droppar hälften av allt du har på/i skeppet i skeppsvraket och den andra hälften förstörs. Vem som helst kan sen loota vraket. Du kan normalt inte ta grejer som folk har i rymdstationer, inte ens om du förstö... 11/04 Utan konkurrens det spel som varit mest givande under min över 30 år långa spelkarriär :) 11/04
Skicka en rättelse